Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Este necesar sa cunoasteti care sunt cele mai materialiste femei, in functie de zodie, pentru a va feri de ele sau din calea lor atunci cand isi doresc succesul. Taur De regula,femeile nascute.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Apple si una dintre cele mai mari banci americane au lansat un card de credit

Goldman Sachs a devenit oficial, marti, creditor prin carduri de credit, lansand un astfel de produs impreuna cu Apple, intentia bancii americane fiind sa isi dezvolte operatiunile cu credite de consum, a anuntat directorul general al institutiei financiare David Solomon, intr-un memo adresat angajalilor, obtinut de Reuters.

Kate Middleton cele mai controversate momente

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, insa Kate Middleton nu duce lipsa de controverse. Ba din contra! Iata aici cateva dintre cele mai controversate momente ale Ducesei! .

Alimente care tin rinichii in forma. Cum cureti de toxine filtrele organismului si de ce fructele rosii sunt cele mai indicate

Rolul rinichilor este de a filtra substantele toxice, de a epura sangele, de a elimina deseurile metabolice din organism si de a regla tensiunea arteriala. Cea mai buna metoda care ii ajuta sa se mentina sanatosi este dieta bogata in fructe, legume si alimente sanatoase. Specialistii spun ca trebuie evitate alimentele procesate, bogate in zahar si aditivi.

Nativi cu minti sclipitoare. Top 4 cele mai inteligente zodii din horoscop: Prima e Fecioara

Le merge mintea la orice! Din punct de vedere astral, in ceea ce priveste inteligenta nativa, din cele 12 semne zodiacale, patru dintre ele se disting ca fiind cele mai destepte. Reactioneaza prompt in situatii dificile, au capacitatea de a gestiona corect cele mai grele probleme si gasesc intotdeauna solutii.

Unde se afla romanii cu cea mai mare putere de cumparare:cele mai dezvoltate judete ale tarii HARTA

GfK a realizat studiul anual privind puterea de cumparare in Europa pentru 2018. Rezultatele sunt prezentate grafic sub forma unei harti colorate, unde bluemarin si albastru reprezinta zonele cu cea mai slaba putere de cumparare la nivel national, iar portocaliu si rosu regiunile care stau cel mai bine la acest capitol.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care adopta mereu o atitudine de superioritate

Acestea sunt zodiile care adopta mereu o atitudine de superioritate. Sunt sase semne zodiacale. HOROSCOP Balanta in ciuda modului diplomatic de a comunica, Balantele se joaca cu interlocutorul.

453 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Ce tara ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 453 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri de munca sunt la cules de fructe, instalatori sau specialisti IT.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )