Libnet.ro
UNICEF

00:07

Samsung Galaxy Note 10 ajunge in Romania. Care sunt specificatiile noului telefon si ce pret va avea

B1 B1,
Samsung Galaxy Note 10 ajunge in Romania. Care sunt specificatiile noului telefon si ce pret va avea

Cel mai nou telefon de la Samsung Galaxy Note 10 ajunge, vineri, in Romania. Preturile vor varia intre 4. 400 si 5. 700 lei, in functie de dimensiunea ecranului. Are multe schimbari fata de Note 9,. continuă pe B1

Samsung Galaxy Note 10 ajunge vineri la clientii romani. Preturile sunt intre 4.400 si 5.700 lei

Cel mai nou telefon de varf de gama al Samsung, Galaxy Note 10, vine pentru prima oara in doua versiuni, una dintre ele cu ecran mai mic decat la Note 9. Mufa de casti a disparut, pozitia senzorului de amprenta a fost schimbata, iar utilizatorii pot incarca si alte terminale, cum ar fi un smartwach sau casti wireless, de la Note 10. Preturile nu sunt mici si vin intr-o piata in care oamenii isi schimba tot mai rar telefoanele.

Testele din care Samsung Galaxy Note 10 iese mai prost decat concurenta

Samsung Galaxy Note 10 ajunge in cateva zile pe piata. inainte de asta a ajuns deja la cativa jurnalisti si primele teste de performanta nu-l pun pe-o treapta prea ridicata. in.

VIDEO Samsung Galaxy Note 10, supus testului extrem de rezistenta

Samsung Galaxy Note 10 va fi curand in toate magazinele din Romania. Sigur ai vrea unul acasa, dar te-ai intrebat cat de rezistent e la zgarieturi si foc? E in regula daca da, ca l-a.

Telefoane Samsung la pret mic, daca n-ai bani de Galaxy Note 10

In aproape o saptamana, Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil peste tot. Daca insa n-ai bani de el, dar vrei un telefon nou, sunt alternative. Am cautat cateva la pret redus ca sa vezi.

iPhone 11 ar putea avea acelasi display OLED ca Samsung Galaxy Note 10

Laudata constant pentru calitatea ecranelor sale, compania sud-coreeana pare sa fie o sursa de inspiratie pentru gigantul din Cupertino.

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie.

Un nou scandal de discriminare la care sunt supusi romanii izbucneste in Germania. Politia a cerut hotelierilor sa spuna daca au printre oaspeti romani

Un nou scandal de discriminare la care sunt supusi romanii izbucneste in Germania. Politia din Leipzig le-a cerut hotelierilor sa anunte daca au printre oaspeti cetateni romani. in acest context, ministrul.

EXCLUSIV ONLINE Noul DRUM AL MATASII trece prin Romania: Care sunt proiectele de infrastructura critica in care statul ar dori sa implice CHINA (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE in ultimii ani, Romania s-a numarat printre tarile vizate de investitiile Chinei in proiecte de infrastructura,ca parte a ambitioasei sale strategii sale de expansiune, O centura, un.

Fara decolteu si fuste scurte la locul de munca! Institutia din Romania care a introdus codul de conduita

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) trebuie sa se conformeze, atunci cand merg in controale, noului regulament de conduita instituit printr-un ordin al presedintelui.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )