Libnet.ro
UNICEF

09:45

BURSELE DIN LUME Datele slabe privind economia Chinei pun bursele pe scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Datele slabe privind economia Chinei pun bursele pe scadere

Bursele din Europa au scazut vineri, dupa ce China a raportat cea mai slaba crestere economica din ultimele trei decenii +6% in trimestrul al treilea din 2019). Pietele din regiune au fost influentate in mod negativ si de faptul ca Renault SA si-a redus estimarile de profit. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Acordul de Brexit stimuleaza bursele europene si americane

Bursele din Europa au crescut ieri, investitorii salutand acordul la care au ajuns liderii UE pentru iesirea Marii Britanii din blocul comunitar Brexit).

Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Ziua Internationala a Alimentatiei a fost celebrata pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, am aflat niste statistici interesante, inclusiv detalii legate de cel mai batran om din lume. La ora actuala, cel mai longeviv barbat din lume are 114 ani. S-a nascut pe 15 octombrie 1905, iar numele sau este Gustav Gernetg. Printre secretele varstei .

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

Ranita de razboiul comercial cu SUA, economia Chinei a incetinit pana la minimul ultimelor trei decenii

Cresterea economica a Chinei a incetinit mai mult decat se estima pana la cel mai lent ritm din ultimii aproape 30 de ani, in conditiile in care razboiul comercial cu SUA a lovit in productia manufacturiera, transmite Reuters.

Utile: Cea mai poluata mare din lume; Planta care iti taie pofta de mancare. Ar trebui sa fie nelipsita din casa

Activitatea neuronala excesiva corelata cu o scadere a sperantei de viata. Un studiu recent a concluzionat ca o activitate neuronala excesiva poate conduce la o speranta de viata mai mica. Detergent pudra sau lichid, tu ce alegi? Detergentul este un produs care nu lipseste din nici o gospodarie.

Faze tari: Roman cautat in Germania de 27 de ani pentru crima, prins acum; Cea mai rapida furnica din lume traieste in Sahara

Capsula a timpului veche de 132 de ani, gasita la o scoala din SUA. Ce continea. Tarzan din Statele Unite are cont pe Instagram. Posteaza clipuri cand face dus cu maimutele si se plimba cu elefantul prin padure.

Brexit: Comisia Europeana asteapta clarificari din partea guvernului britanic privind urmatorii pasi, dupa votul de sambata din Camera Comunelor

Comisia Europeana asteapta ca guvernul britanic condus de Boris Johnson sa o informeze, cat mai curand posibil, care vor fi urmatorii pasi privind derularea Brexitului, dupa ce Parlamentul a decis amanarea votului asupra acordului convenit de Londra cu Bruxelles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )