Libnet.ro
UNICEF

18:45

Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Suntem tot cu gandul la vacante, iar de data aceasta Oana Portase a pregatit ceva special pentru iubitorii de lectura. O lista cu cele mai spectaculoase librarii din lume pe care le puteti vizita. Sunt librarii. continuă pe Antena3

A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

Cea mai mare retea 5G din lume a fost lansata, vineri, in China, jumatate din ea fiind construita de controversata companie Huawei, arataCNN. Companiile de stat China Mobile CHL), China Telecom CHA) si.

Cele mai dificile limbi din lume. De ce sunt foarte greu de invatat japoneza, araba sau vietnameza

Multe dintre limbile vorbite pe planeta Pamant sunt dificil de invatat. Cele mai dificil de inteles si deprins sunt considerate limbile asiatice.

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI).

DUPA O EVOLUTIE FOARTE REA IN 2018 Bursa din China - in grafic sa devina cea mai performanta din lume, in 2019

Indicele CSI 300, care include actiunile majore tranzactionate la Shanghai si Shenzhen, a urcat cu 31% de la inceputul anului Bursa din China este in grafic sa devina cea mai performanta piata de actiuni din lume, in 2019, potrivit ft. com, care mentioneaza ca indicele de referinta CSI 300 a inregistrat o crestere de peste 30% in acest an, in conditiile in care investitorii au ignorat incetinirea economiei tarii si razboiul comercial al statului asiatic cu SUA.

BURSELE DIN LUME Investitori optimisti, datorita sperantelor legate de un acord comercial SUA-China

Bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor doi ani, in baza unor semnale pozitive legate de evolutia negocierilor comerciale dintre SUA si China.

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )