Libnet.ro
UNICEF

12:30

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani, investitorii monitorizand rezultatele financiare anuntate de emitenti. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

BURSELE DIN LUME Curs mixt pe pietele internationale

Bursele din Europa au urmat un curs mixt ieri, investitorii fiind atenti, in continuare, la rezultatele financiare anuntate de emitenti.

BURSELE DIN LUME Investitorii europeni, atenti la rezultatele financiare ale companiilor

Bursele din Europa au fluctuat vineri, investitorii monitorizand rezultatele financiare anuntate de companii.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Oradea a fost declarat orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta intr-un top realizat de Storia. Cele mai sigure zone ale orasului sunt Calea Aradului, Nufarul si Centrul Civic. in realizarea topului au.

Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Primul cel mai mare camion din lume, Berliet T100, a fost dat in folosinta in 1957 si era o bestie gigantica. Au fost produse doar patru exemplare, iar azi, mai exista doar doua. Berliet T100.

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

UPDATE Sapte cutremure n interval de o ora, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Sapte cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Sase dintre seisme s-au produs intr-un interval de o ora, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

UPDATE Noua cutremure n cteva ore, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Noua cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Seismele s-au produs intr-un interval de cateva ore, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Ce s-a vandut cel mai bine pe OLX in 2018

OLX, cel mai mare site de anunturi din Romania, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii: Electronice si electrocasnice, cu.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )