Libnet.ro
UNICEF

05:45

Business Report: Topul celor mai mari investitii imobiliare din Romania; Dosarul falimentului Cuprom intra in prelungiri; E.ON Moldova primeste, prin ordinul statului, cea mai ieftina energie

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Topul celor mai mari investitii imobiliare din Romania; Dosarul falimentului Cuprom intra in prelungiri; E.ON Moldova primeste, prin ordinul statului, cea mai ieftina energie

Ce se intampla cu pretul energiei pe lantul productie-piata-consumator final?Povara taxelor necunoscute de catre. Gigantii bancari, prinsi intr-un nou scandal. Poate cel mai mare din istoria bancara. Autoritatile de reglementare din SUA, Europa. continuă pe Hotnews

Topul celor mai ravnite gadget-uri si electronice pe care sa nu le ratezi de Black Friday

Desi evenimentul dedicat reducerilor de Black Friday se va organiza atat vinerea aceasta,pe 22 noiembrie, cat si pe 29 noiembrie magazinele online si cele din retailul traditional deja se lanseaza in oferte care mai de care mai tentante. Wall-Street. ro.

STUDIU: Nesiguranta si lipsa interesului pentru job, in topul greselilor candidatilor la angajare

Nesiguranta, nervozitatea si lipsa interesului pentru job se regasesc in topul celor mai mari greseli facute de catre candidati in timpul interviului de angajare, potrivit unui studiu. Potrivit BestJobs. ro, experienta profesionala si compatibilitatea cu jobul pentru care a aplicat nu sunt singurele criterii care ii pot garanta unui candidat un loc de munca, fiind important pentru un angajator si dialogul din timpul interviului care poate da mai multe informatii despre candidat decat CV-ul.

CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

CFR Marfa va avea pierderi de 220 de milioane de lei pentru anul in curs, de peste patru ori mai mari fata de cele estimate in bugetul aprobat cu doar doua saptamani in urma de 50 de milioane de lei), potrivit unui proiect de rectificare a BVC, postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Aradul, in topul delapidarilor realizate de administratorii de imobile

O parte dintre administratorii aradeni incaseaza bani de la proprietari, dar uita sa ii predea la furnzori. Dorina Lupse, presedintele Uniunea Locala a Asociatiilor Locative Arad ULALA), sustine ca aceasta este una dintre cauzele care au dus la faptul ca Aradul a intrat intr-un top al celor mai mari delapidari realizate de administratorii de imobile.

Business Report: Arabii vor sa cumpere doua milioane de hectare de teren agricol in Romania; Creditele ar putea fi rambursate la cursul din momentul contractarii; Mostenirea macabra a crizei: Ce se intampla cu orasele fantoma din Spania

Gigantii bancari mondiali, acuzati ca au manipulat cursurile de schimb ale mai multor valute, printre care euro si dolar. Cateva dintre cele. 2014 vine cu buget de supravietuire. Guvernantii au declarat ca bugetul pe 2014 este unul al cetateanului. Numai ca, pentru o familie cu venituri.

Mari pianisti, o noua colectie impreuna cu Jurnalul National

Capodoperele muzicii clasice sunt aduse din nou la viata datorita talentului a celor mai mari pianisti ai secolului XX, muzicieni care ne-au daruit interpretari personale, pline de intensitate si de nuante.

CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa care prevede bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta aprobata la inceputul lunii noiembrie.

Remedii naturale rapide contra celor mai comune 7 dureri

Intoarcerea la natura si implicit la ce e natural si sanatos ne atrage din ce in ce mai mult. Si daca pana acum erau indemnati sa luam medicamente pentru fiecare buba, iata ca cercetatori din diverse colturi ale lumii au.

Riscuri mai mari pentru romani decat pentru ceilalti europeni

Factori de risc precum hipertensiunea, consumul de tutun, raspandirea tuberculozei sau rata mortalitatii materne au o valoare semnificativ mai mare in Romania fata de media regionala, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )