Libnet.ro
UNICEF

19:00

Roland Garros: Alexander Zverev, Grigor Dimitrov si David Goffin, calificati n turul al doilea

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Alexander Zverev, Grigor Dimitrov si David Goffin, calificati n turul al doilea

Alexander Zverev favorit 2), Grigor Dimitrov 4) si David Goffin 8) si-au respectat statutul de favoriti si au obtinut calificarea in runda a doua a turneului de la Roland Garros. Belgianul Goffin a avut o misiune dificila cu Robin Haase Olanda, 44 ATP), fiind nevoit sa revina de la 0-2 la seturi. S-au mai calificat in turul doi, printre altii, Pablo Carreno, Lucas Pouille sau Kei Nishikori. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu masculin al Grand Slam-ului de la Paris. continuă pe Hotnews

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Niculescu s-a retras de la Roland Garros

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal de simplu la Roland Garros.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

Johanna Konta, criza de nervi n fata jurnalistilor dupa eliminarea de la Roland Garros: Ati scris numai rahaturi despre mine

Aflata la a patra prezenta pe tabloul pincipal de la Roland Garros, Johanna Konta 22 WTA) nu a reusit nici de aceasta data sa depaseasca prima runda a Grand Slam-ului de la Paris. Dupa infrangerea suferita in fata Yuliei Putintseva, britanica a facut o criza de nervi in fata jurnalistilor prezenti la conferinta de presa. De cativa ani, de cand vin la Roland Garros, ati scris numai rahaturi despre mine. Nu-mi faceti deloc viata usoara!, a spus Konta.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost eliminata rivala principala a romancei la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste buna inca din debutul turneului de la Roland Garros. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros, cea care a invins-o pe Simona Halep in marea finala, a fost eliminata i.

Roland Garros: Ostapenko (detinatoarea trofeului), Venus Williams si Johanna Konta, eliminate n primul tur - Rezultate complete

Prima zi de la Roland Garros a adus mari surprize pe tabloul de simplu feminin al celui de-a doilea Grand Slam al anului. Jelena Ostapenko 5 WTA), detinatoarea trofeului, a fost trimisa acasa inca din prima runda de Kateryna Kozlova 66 WTA). Venus Williams cap de serie 9) si Johanna Konta 22) au parasit si ele prematur competitia din capitala Frantei. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam si finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )