Libnet.ro
UNICEF

08:45

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor. continuă pe Ziarul Bursa

CSM Ploiesti a ramas fara bani pentru plata antrenorilor

CSM Ploiesti va fi, incepand de luna viitoare, in imposibilitatea de plata a antrenorilor, scrie Observatorul Prahovean.

Ludovic Orban, despre afirmatiile lui Virgil Guran, legate de medicii de familie: Daca au fost declaratii nepotrivite, care i-au jignit, imi cer eu scuze Medicii de familie ar putea primi mai multi bani pentru implicarea in lupta anti-COVID

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)a cerut demiterea lui Virgil Guran, consilierul lui Ludovic Orban, in urma unor declaratii ale acestuia, potrivit carora medicii de familie ar trebui sa.

Citu: Primaria Capitalei a avut bani pentru plata subventiei pentru termoficare, dar a deturnat banii pe alte proiecte

Ministrul de Finante Florin Citu precizeaza ca Primaria Capitalei a avut bugetul necesar pentru plata subventiei la transport si termoficare insa a deturnat banii pe alte proiecte. PMB a bugetat banii pentru plata subventiilor si anume 1,4 miliarde lei la transport 1. 4 miliarde lei si 935 de milioane lei la energie termica, insa nu a platit aceste sume.

Vin scumpirile peste romani. Pentru ce vor scoate mai multi bani din buzunar desi sunt saraci

Vesti proaste pentru toti romanii: vine un val de scumpiri in cateva zile. Cele mai mari preturi se vor inregistra la alimente si carburanti. Mai pe scurt, vin scumpirile peste romani fix la doua lucruri esentiale pentru ei. Vin scumpirile peste romani la carne si carburanti Din pacate, avem o veste proasta pentru toti romanii .

Falimentul fotbalului bucurestean! Cum a ajuns AMFB sa ia bani pentru un campionat pe care nu poate sa il organizeze

Pandemia de coronavirus pune crucea pe asociata lui Lumanare, anunta Impact. ro. Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti nu a mai putut organiza competitii de la decretarea starii de urgenta. Iar situatia nici nu se va schimba in perioada urmatoare. O problema care, cumulata cu managementul total defectuos, pare sa duca spre faliment. Datoriile au inceput sa .

Ce preturi sunt la chirii in Bucuresti. Zona surpriza unde platesti mai multi bani + cat au scazut preturile in nordul Capitalei

Preturile medii ale chiriilor din Bucuresti au inceput sa creasca din a doua jumatate a anului 2015 si au continuat in panta ascendenta pana in 2020. in octombrie 2019, preturile au explodat. Costurile in Capitala, zona unde platesti mai mult si explicatiile presedintelui Asociatiei Brokerilor Imobiliari. Cum evolueaza chiriile pe zone in Bucuresti? Cat costa .

Dancila se cere pe listele PSD: Prezenta mea va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in PSD

Data la o parte de filiala Teleorman, fostul premier Viorica Dancila spune ca preznta ei pe listele PSD pentru parlamentare va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid. Mai mult, ea spune ca, din inchisoare, fostul lider al social-democratilor trage sforile ca ea sa nu fie pe liste.

Gina Pistol a primit interdictii deja. Ce nu mai are voie sa faca iubita lui Smiley

Gina Pistol traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale! Vedeta Antenei 1 este insarcinata in luna a cincea, motiv pentru care a primit interdictii deja. Iubita lui Smiley recunoaste ca ii este dor sa faca anumite lucruri. Ce nu mai are voie sa faca Gina Pistol Gina Pistol si Smiley vor deveni, in doar .

Ce lucruri nu stiai pana acum de Andreea Marin. Cati copii mai are, de fapt, pe langa Violeta

In anul in care a devenit prima jurnalista care a escaladat Kilimanjaro, Andreea Marin a fost numita si cea mai sexy romanca. Cati copii are, de fapt, Andreea. Ce lucruri nu stiai pana acum despre de Andreea Marin Vedeta a si-a lasat amprenta in istoria televiziunii ca Zana de la Surprize, surprize, dar cariera ei .

RALUCA TURCAN: intr-o singura zi au fost depuse 10.746 de cereri pentru microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca in doar o zi au fost depuse 10. 746 de cereri pentru microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile. Ea a adaugat ca in perioada urmatoare Guvernul va lansa celelalte doua scheme de ajutor pentru capitalul de lucru si capitalul de investitii si astfel, se va ajunge la un miliard de euro bani dati in sprijinul antreprenorilor romani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )