Libnet.ro
UNICEF

22:16

BVB BET-FI, cea mai buna evolutie din randul indicilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB BET-FI, cea mai buna evolutie din randul indicilor

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a incheiat ultima zi bursiera a saptamanii la 46. 998,87 puncte, in crestere cu 0,89%, evolutie aparuta in condtiile in care presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) care prevede, printre altele, eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%. continuă pe Ziarul Bursa

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

ROBOR la trei luni, cea mai mare valoare din ultima jumatate de an

ROBOR la trei luni creste, ajungand la cea mai mare valoare din ultimele sase luni.

VIDEO Klopp, o minte sclipitoare: Povestea celui care a facut din Liverpool cea mai buna echipa din lume

A vrut sa fie doctor, dar si-a dat seama repede ca nu e suficient de inteligent pentru o cariera in medicina. Nici ca jucator n-a stralucit la nivel inalt, dar, ca antrenor, mintea sa sclipitoare a transformat-o pe Liverpool in cea mai buna echipa de fotbal din lume.

Cea mai buna reteta de VARZA MURATA. De ce trebuie sa pui boabe de porumb

Este perioada din an in care toate gospodinele isi pregatesc debaralele pentru iarna. Va prezentam o reteta simpla pentru varza murata. Toate gospodinele trebuie sa o stie.

Sezonul de iarna: ce trebuie sa stii despre cea mai scurta zi din an si ce este atat de speciala

Solstitiul de iarna 2019 din acest an are loc pe 22 decembrie. Deoarece axaPamantuluieste inclinata cel mai departe deSoare, solstitiul de iarna este cea mai scurta zi a.

SOLSTITIU DE IARNA 2019. Ce trebuie sa faci in cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna 2019 este momentul in care intram si din punct de vedere astronomic in iarna, asta desi, din punct de vedere calendaristic, inceputul iernii ar fi pe 1 decembrie. Afla ce inseamna si ce implicatii are solstitiul de iarna 2019.

DIETA. Iata cea mai buna metoda pentru a slabi in somn. Uita de curele de slabire

Desi ideea suna fantezist, exista suficiente dovezi care arata cum este posibil sa slabesti in in somn. Totul e sa faci anumite lucruri inainte de culcare.

Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Romania este din nou campioana UE la inflatie, tara noastra inregistrand pentru a 11-a luna consecutiv cele mai mari scumpiri din blocul comunitar, arata datele Eurostat.

Fanii au votat! Simona Halep, cea mai iubita jucatoare din circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favori.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Meteorologii au facut ANUNTUL

In caz ca aveti planuri mari pentru sarbatori, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta perioada.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )