Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai buna reteta de VARZA MURATA. De ce trebuie sa pui boabe de porumb

B1 B1,
Cea mai buna reteta de VARZA MURATA. De ce trebuie sa pui boabe de porumb

Este perioada din an in care toate gospodinele isi pregatesc debaralele pentru iarna. Va prezentam o reteta simpla pentru varza murata. Toate gospodinele trebuie sa o stie. continuă pe B1

Acesta este telefonul cu cea mai buna camera din 2019: de ce nu poti sa-l cumperi

Amatorii de fotografii cu telefonul vor fi dezamagiti sa afle ca smartphone-ul cu cea mai buna performanta foto video creat vreodata nu este disponibil pentru achizitie la nivel global.

Premierul Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna solutie constitutionala pentru aceasta problema

Sectia Speciala va fi desfiintata cu siguranta, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit g4media. ro. Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna.

Aflam cea mai buna voce a Romaniei! Cotele la pariuri sportive pentru marea finala

Vocea Romaniei isi va desemna, vineri seara, de la ora 20:30, marele castigator al sezonului 9. Au ramas in cursa cei mai buni patru concurenti, iar emotiile vor atinge punctul culminant in marea finala pentru care Betano a pregatit o oferta cu adevarat speciala! .

DIETA. Iata cea mai buna metoda pentru a slabi in somn. Uita de curele de slabire

Desi ideea suna fantezist, exista suficiente dovezi care arata cum este posibil sa slabesti in in somn. Totul e sa faci anumite lucruri inainte de culcare.

Sezonul de iarna: ce trebuie sa stii despre cea mai scurta zi din an si ce este atat de speciala

Solstitiul de iarna 2019 din acest an are loc pe 22 decembrie. Deoarece axaPamantuluieste inclinata cel mai departe deSoare, solstitiul de iarna este cea mai scurta zi a.

CFR Cluj, cea mai buna din Romania: Cum au incheiat ardelenii un 2019 de vis. Clasament de pus in rama

Campioana Ligii I a jucat, sambata seara, ultima partida din acest an, unul in care a reusit sa ajunga in 16-imile Ligii Europa, surclasand Lazio Italia) si Rennes Franta).

Orban: Romania, cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare a TVA din UE. ANAF trebuie informatizat

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, iar nivelul de 19% este unul rezonabil, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, justificand astfel faptul ca Guvernul nu este de acord cu reducerea TVA.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii s-au trezit teputi chiar de invitati. Este uluitor ce a putut sa se intample in timpul petrecerii

Trebuie sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar mirii au avut parte de un cosmar la sfarsitul petrecerii.

Ministerului Mediului va demara in primavara cea mai ampla campanie de impadurire din Romania

Cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii Padurii, a declarat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

ROBOR la trei luni, cea mai mare valoare din ultima jumatate de an

ROBOR la trei luni creste, ajungand la cea mai mare valoare din ultimele sase luni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )