Libnet.ro
UNICEF

22:16

BVB incheie una dintre cele mai nergre saptamani din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB incheie una dintre cele mai nergre saptamani din istorie

Cadere de 16,55% pentru BET, nivel nemaiatins din martie 2019 * Alin Brendea, Prime Transaction: Pe langa cauza cunoscuta a scaderilor, exista si o a doua cauza, pandemia de panica. * Nu cred ca vom parcurge o noua criza ca cea din 2008 - 2009, insa vom mai avea saptamani de volatilitate crescuta, spune brokerul Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat una dintre cele mai negre saptamani din istoria sa, indicele principal BET inregistrand o cadere de 16,55%, pana la 7. 882,19 puncte, nivel pe care pe care cosul de actiuni nu l a mai intalnit din luna martie a anului trecut cand, spre deosebire de picajul brutal de acum, indicele incepea sa schiteze o miscare de revenire dupa caderea provocata de OUG 114. continuă pe Ziarul Bursa

BVB incheie una dintre cele mai negre saptamani din istorie

Cadere de 16,55% pentru BET, nivel nemaiatins din martie 2019 * Alin Brendea, Prime Transaction: Pe langa cauza cunoscuta a scaderilor, exista si o a doua cauza, pandemia de panica. * Nu cred ca vom parcurge o noua criza ca cea din 2008 - 2009, insa vom mai avea saptamani de volatilitate crescuta, spune brokerul Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat una dintre cele mai negre saptamani din istoria sa, indicele principal BET inregistrand o cadere de 16,55%, pana la 7. 882,19 puncte, nivel pe care pe care cosul de actiuni nu l a mai intalnit din luna martie a anului trecut cand, spre deosebire de picajul brutal de acum, indicele incepea sa schiteze o miscare de revenire dupa caderea provocata de OUG 114.

Una dintre cele mai mari retele generatoare de spam a fost oprita

Functionarea uneia dintre cele mai prolifice retele de botnet din lume, denumita Necurs, care a infectat global peste noua milioane de computere a fost oprita. Actiunea de dezmembrare si intrerupere a functionarii retelei este rezultatul a opt ani de urmarire si planificare si va contribui la impiedicarea infractorilor din spatele acestei retele de a utiliza elemente cheie ale infrastructurii pentru a intreprinde atacuri cibernetice.

Una dintre cele mai cumplite boli rare care macina astazi omenirea chinuia si dinozaurii acum 66 de milioane de ani

O echipa de cercetatori de la Universitatea Tel Aviv a facut o descoperire surprinzatoare, dupa ce a cercetat fosila unui dinozaur. Analizele de laborator au relevat ca animalul suferea de o afectiune rara care poate sa afecteze in zilele noastre in special copiii.

FOTO Accident spectaculos, la ora de varf, in una dintre cele mai circulate intersectii din Focsani

Evenmentul rutier a avut loc in jurul orei 16. 30, in intersectia cunoscuta sub numele de Big. Ambele autoturisme au suferit avarii serioase.

O romanca va conduce biroul european al Sequoia Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley

Sequoia Capital a anuntat astazi ca Luciana Lixandru devine primul partener al companiei al legendarului fond de investitii din Silicon Valley, in biroul de la Londra. Fondul cunoscut pentru investititiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath isi face astfel intrarea in piata europeana.

Dow Jones - la cea mai neagra zi, de la prabusirea din 1987

Actiunile europene, cea mai mare cadere din istorie Actiunile din Statele Unite si-au continuat caderea ieri, dupa ce presedintele Donald Trump si Rezerva Federala nu au reusit sa domoleasca ingrijorarile cu privire la incetinirea cresterii economice generata de pandemia de coronavirus, ceea ce a dus la una dintre cele mai mari caderi din istoria pietelor americane, informeaza CNBC.

Calotele glaciare se topesc de 6 ori mai rapid decat in anii 90

Una dintre cele mai mari analize realizate pana acum cu privire la topirea calotelor glaciare arata ca ne indreptam spre cel mai rau scenariu imaginat al schimbarilor climatice.

BMW renunta sa mai produca cea mai spectaculoasa masina din portofoliu: a aparut in Misiune Imposibila

BMW a decis sa inceteze productia la una dintre cele mai spectaculoase masini din portofoliu. Futuristul BMW i8 are deja sase ani pe piata, dar bavarezii au decis sa renunte la el. BMW i8 a.

Ce arme avem in maini impotriva coronavirusului. Cele mai simple reguli, ce e interzis sa facem

O serie de recomandari sunt transmise catre populatie pentru a limita raspandirea imbolnavirilor cu COVID-19. Sfaturile Grupului de Comunicare Strategica privesc o conduita sociala responsabila din partea fiecaruia dintre noi. Daca sunt respectate cele mai banale reguli de bun-simt putem evita transmiterea infectiei.

Specificatii aparute pentru Redmi Note 9 Pro: cu ce vine succesorul unuia dintre cele mai bune midrange-uri din 2019

Seria Redmi Note 9 ar urma sa fie lansata joi, pe 12 martie, in India, insa specificatiile sale au aparut deja online.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )