Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marti tinta unei avalanse de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloida drept interdictie la sex, relateaza Reuters. Oficialii spun ca interdictia are ca scop doar asigurarea sigurantei oamenilor. continuă pe Hotnews

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

Cum se apara guvernul Boris Johnson, dupa ce anumiti oameni de stiinta au reclamat ca ar fi prea devreme pentru relaxarea restrictiilor de carantina din Marea Britanie

Dominic Raab, seful diplomatiei britanice, a aparat atenta relaxare a restrictiilor de carantina din Marea Britanie, explicand ca a fost pasul corect de facut in acest moment, relateaza.

Numarul total al deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 1.288

Inca noua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza .

Digi24: Ce s-a intamplat cu unul dintre medicii chinezi care s-a innegrit din cauza tratamentului pentru Covid-19

Hu Weifeng, urologist la Spitalul Central din Wuhan si printre primii medici din China care au diagnosticat si tratat COVID-19, a murit marti dimineata la varsta de 43 de ani, relateaza BBC. Yi Fan s-a vindecat si a fost externat.

Mesaj bizar din cauza coronavirusului pe usa unei biserici din Romania. Asta da afis!

Un mesaj controversat a aparut pe usa unei biserici din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Fotografia a fost postata pe o retea sociala, cu mesajul Exercitii de libertate! Exista si preoti cu credinta si curaj in Romania!.

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

Radu Banciu: Am pus cruce definitiv Autostrazii Moldova. Din cauza sacalului auriu, nu se mai poate face absolut nimic, dar absolut nimic (VIDEO)

In padurile din judetul Iasi si-a facut aparitia un nou pradator - sacalul auriu. Specialistii avertizeaza ca acesta poate distruge ecosistemele, mai ales ca pradatorul sau natural, lupul, a.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani bolocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani blocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )