Libnet.ro
UNICEF

13:16

Numarul total al deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 1.288

România Liberă România Liberă,
Numarul total al deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 1.288

Inca noua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza . continuă pe România Liberă

Au murit inca trei romani cu coronavirus. Numarul total al deceselor a urcat la 1262

Numarul total al deceselor produse pe teritoriul Romaniei de noul coronavirus a ajuns la 1. 262, a an.

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

Coronavirus in Romania: Alte zece decese raportate. Bilantul mortilor ajunge la 1.276. UPDATE

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 1. 276, luni fiind raportate alte zece morti ale unor persoane intre 45 si 83 de ani, care sufereau si de alte afectiuni.

Coronavirus Romania. Trei noi decese puse pe seama coronavirusului. Numarul total al victimelor: 1279

Trei noi decese puse pe seama Covid-19 au fost anuntate in aceasta dimineata, ducand numarul total al victimelor la 1279, potrivit unui anunt al Grupului de Comunicare Strategica. Cei 3 au varsta cuprinsa intre 58 si 75 de ani si sufereau si de alte afectiuni diabet zaharat, mielom multiplu s. a. Cei trei provin din Arges, Ilfov si Bistrita, se mai arata in comunicat.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marti tinta unei avalanse de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloida drept interdictie la sex, relateaza Reuters. Oficialii spun ca interdictia are ca scop doar asigurarea sigurantei oamenilor.

Bilant in scadere: 119 infectari cu coronavirus in 24 de ore. Numarul total al cazurilor ajunge la 19.517

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 19. 517 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 119 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 279 de decese, iar 13. 526 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 166.

Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, sambata, de autoritati. Bilantul a ajuns astfel la 1. 253 de morti. Doua dintre victime sunt din Bucuresti, iar celelalte trei din Iasi, Ilfov si Brasov. Toate victimele raportate aveau si alte patologii.

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani blocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )