Libnet.ro
UNICEF

20:31

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Antena3 Antena3,
inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava. continuă pe Antena3

Numarul total al deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 1.288

Inca noua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza .

inca trei persoane au pierdut lupta cu COVID-19 in R. Moldova

Inca trei persoane au fost rapuse de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 62 de ani din Cahul, un barbat de 68 de ani din Chisinau si o femeie de 80 de ani din Cahul.

Business report Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei. Costurile noii normalitati de la birou. Patronii anunta costuri mai mici la terase. Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza

Dupa mai bine de 14 ani, activitatea Renault Technologie Roumanie ar putea avea de suferit. * Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei: interviu cu Mihai Matei, presedintele ANIS. * Coronavirusul a muscat peste 150 de milioane de lei din profitul net al bancilor numai in trimestrul I 2020. * Costurile noii normalitati de la birou, atuul operatorilor de spatii flexibile dupa coronavirus. * Patronii anunta costuri mai mici la terase. * Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza Covid-19.

Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marti tinta unei avalanse de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloida drept interdictie la sex, relateaza Reuters. Oficialii spun ca interdictia are ca scop doar asigurarea sigurantei oamenilor.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, sambata, de autoritati. Bilantul a ajuns astfel la 1. 253 de morti. Doua dintre victime sunt din Bucuresti, iar celelalte trei din Iasi, Ilfov si Brasov. Toate victimele raportate aveau si alte patologii.

Digi24: Ce s-a intamplat cu unul dintre medicii chinezi care s-a innegrit din cauza tratamentului pentru Covid-19

Hu Weifeng, urologist la Spitalul Central din Wuhan si printre primii medici din China care au diagnosticat si tratat COVID-19, a murit marti dimineata la varsta de 43 de ani, relateaza BBC. Yi Fan s-a vindecat si a fost externat.

Mesaj bizar din cauza coronavirusului pe usa unei biserici din Romania. Asta da afis!

Un mesaj controversat a aparut pe usa unei biserici din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Fotografia a fost postata pe o retea sociala, cu mesajul Exercitii de libertate! Exista si preoti cu credinta si curaj in Romania!.

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

Radu Banciu: Am pus cruce definitiv Autostrazii Moldova. Din cauza sacalului auriu, nu se mai poate face absolut nimic, dar absolut nimic (VIDEO)

In padurile din judetul Iasi si-a facut aparitia un nou pradator - sacalul auriu. Specialistii avertizeaza ca acesta poate distruge ecosistemele, mai ales ca pradatorul sau natural, lupul, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )