Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cablistii din Republica Moldova, obligati sa difuzeze TVR. Cablistii romani trebuie sa transmita Moldova 1

Adevărul Adevărul,
Cablistii din Republica Moldova, obligati sa difuzeze TVR. Cablistii romani trebuie sa transmita Moldova 1

Operatorii de cablu din Republica Moldova trebuie sa retransmita obligatoriu TVR, iar cablistii din Romania vor fi obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1, potrivit unui document avizat favorabil, marti, de Consiliul National al Audiovizualului CNA). continuă pe Adevărul

Cablistii din Romania vor fi obligati sa retransmita televiziunea publica din Republica Moldova, Moldova 1, cei de la Chisinau - sa retransmita TVR

TVR va trebui sa fie retransmis obligatoriu de catre operatorii de cablu din Republica Moldova, in timp ce operatorii din Romania vor fi obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1, scrie Mediafax, care citeaza un document avizat favorabil, marti, de CNA.

Rusii interzic importurile de vin din Republica Moldova

Serviciul rus pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor) a anuntat ca importurile de vinuri din Republica Moldova au fost oprite din cauza calitatii nesatisfacatoare a productiei de alcool, relateaza agentia rusa Itar-Tass in pagina.

Rusia interzice importurile de vin din Republica Moldova

Serviciul rus pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor) a anuntat azi ca importurile de vinuri din Republica Moldova au fost oprite din cauza calitatii nesatisfacatoare a productiei de alcool, conform surselor de presa.

Ca raspuns embargoului rusesc, Romania va cumpara mai mult vin din Republica Moldova

In cadrul unei discutii de astazi, Traina Basescu, presedintele Romaniei l-a anuntat pe Nicolae Basescu, presedintele Republicii Moldova, ca Romania va importa mai mult vin din Republica Moldova.

Pe 28 septembrie va fi anunta sloganul pentru turismul din Republica Moldova

Concursul Cel mai bun slogan pentru Turismul din Republica Moldova a ajuns la etapa finala. Comisia de concurs a Agentiei a selectat zece, cele mai reusite variante de slogan si care urmeaza a fi supuse votarii online.

Un microbuz cu 18 pasageri din Republica Moldova s-a rasturnat la Vaslui

Mai multe persoane au fost ranite duminica seara intr-un accident rutier produs pe raza localitatii Rasesti, comuna Dranceni din judetul Vaslui, in care a fost implicat un microbuz din Republica Moldova care transporta 18 pasageri, potrivit Agerpres.

Tigarile de contrabanda Jin Ling din Republica Moldova au ajuns la Constanta

Aproximativ 400. 000 de tigarete de contrabanda din Ucraina si Republica Moldova au fost confiscate de politia de frontiera din Constanta.

DOC Cablistii din Republica Moldova ar putea fi obligati sa retransmita TVR, in timp ce operatorii din Romania ar putea include in pachetele lor postul Moldova 1

Potrivit unui document avizat favorabil ieri de Consiliul National al Audiovizualului, operatorii de cablu din stanga Prutului ar putea fi obligati sa retransmita postul public generalist de la Bucuresti. Acelasi lucru ar urma sa se intampla si cu cablistii romani, care vor trebui sa retransmita Moldova 1.

VIDEO Vorbeste in engleza ca si-n romana. Cum se prezinta tanara care va reprezenta Republica Moldova la Miss World

Dupa ce, intr-un reportaj TV, a spus ca stie doar cateava cuvinte in limba romana, Valeria Turcan, tanara care va reprezenta Republica Moldova la Miss World, starneste un nou scandal. De aceasta data apare intr-un filmulet in care se prezinta in limba engleza.

Ministrul de Externe al Estoniei va efectua o vizita de lucru in Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Estoniei, Urmas Paet, va efectua maine o vizita de lucru in Republica Moldova,la invitatia ministrului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )