Libnet.ro
UNICEF

15:15

Caldura mai scumpa cu 50%, in Capitala. Care sunt categoriile afectate

Antena3 Antena3,
Caldura mai scumpa cu 50%, in Capitala. Care sunt categoriile afectate

Energia termica livrata de RADET clientilor noncasnici din Bucuresti s-a scumpit, de la 1 octombrie, cu 47,81% pentru cei care se alimenteaza cu caldura din puncte termice urbane si centrale termice si cu. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai puternice zodii? Acest nativ este sef din nastere

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele. Fiecare dintre noi are trasaturi unice, iar unele dintre ele ne fac sa fim persoane extrem de puternice! Iata care sunt cele 5 zodii: Berbec: Sunt.

Care sunt obiceiurile celor mai sanatosi oameni din lume

Numarul pacientilor romani care sufera de afectiuni cardiovasculare, hepatice si diabet este foarte mare, Romania aflandu-se pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare si tot pe prima.

Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

In multe cazuri, relatiile dintre parteneri pot ajunge in acea situatie de monotonie din care nu mai pot iesi si unii chiar ajung sa isi insele partenerii. Mai jos gasiti o lista cu.

INTERVIU Cum arata piata de comert online in 2017. Care sunt cele mai frecvente greseli facute de magazinele online

Comertul online din Romania a evoluat atat din perspectiva clientiilor cat si din cea a comerciantiilor iar veniturile pe 2017 sunt estimate undeva in jurul sumei de 2,8 miliarde de euro. Totusi, pe o piata incipienta cum este cea din tara noastra, obiceiurile de consum sunt in formare iar magazinele online mai au mult de invatat despre promovarea si vanzarea online dar si despre relatia cu clientii.

Horoscop. Care sunt cele mai inselate zodii

Ti se pare din ce in ce mai greu sa fii intr-o relatie? Daca partenerul nu iti inspira incredere, ba chiar ai aflat ca te-a inselat, este momentul sa pui punct si sa o.

Primesti 21.000 de euro pentru a te muta in Elvetia. Care sunt CONDITIILE

Un sat din Elvetia slab populat este dispus sa plateasca pentru noi locuitori. Autoritatile din Albinen sunt gata sa dea 59. 000 de euro unei familii cu doi copii 21. 000 de euro pentru fiecare adult si 8. 500 de.

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

Stela Popescu s-a stins din viata joi dimineata indurerand o tara intreaga, milioane de oameni care au indragit-o si i-au urmarit intreaga cariera. Din cei peste 60 de ani de activitate, iata doar cateva din cele mai memorabile scenete TV in care a jucat.

Legea pensiilor este in lucru; e cea mai grea lege pe care o poate avea Romania

Legea pensiilor este in lucru si poate va fi gata anul viitor, a anuntat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca aceasta este cea mai grea lege pe care o poate avea tara noastra in prezent.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )