Libnet.ro
UNICEF

12:15

Care sunt obiceiurile celor mai sanatosi oameni din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt obiceiurile celor mai sanatosi oameni din lume

Numarul pacientilor romani care sufera de afectiuni cardiovasculare, hepatice si diabet este foarte mare, Romania aflandu-se pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare si tot pe prima. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cei mai cunoscuti oameni de pe planeta. Cum au ajuns in acelasi clasament Leonardo da Vinci, Adolf Hitler sau Printesa Diana

Leonardo da Vinci, Adolf Hitler, Printesa Diana sau Michael Jackson se afla in topul celor mai cunoscuti oameni de pe planeta.

Topul celor mai bine platite modele: cine este tanara care a detronat-o pe Gisele Bundchendupa 15 ani FOTO

Revista Forbes a realizat topul celor mai bine platite modele din lume din anul 2017. Dupa 15 ani, un ingeras Victorias Secret in varsta de 22 de ani a reusit s-o detroneze in castiguri pe celebra Gisele Bundchen, in varsta de 37 de ani.

Care sunt cele mai puternice zodii? Acest nativ este sef din nastere

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele. Fiecare dintre noi are trasaturi unice, iar unele dintre ele ne fac sa fim persoane extrem de puternice! Iata care sunt cele 5 zodii: Berbec: Sunt.

Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

Casa Nationala de Sanatate, una dintre cele mai importante bogate din Romania, care primeste anual de la bugetul statului aproximativ 29 de miliarde de lei 6,4 miliarde de euro), are un nou presedinte, Laurentiu-Teodor Mihai, un exponent de marca al industriei farma din Romania ultimilor ani.

Cotatiile petroliere, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Pretul titeiului brut a urcat ieri, pe pietele internationale, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care unele date arata declinul stocurilor de profil din SUA. in plus, investitorii asteapta decizia Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) privind extinderea acordului de reducere a productiei.

INTERVIU Cum arata piata de comert online in 2017. Care sunt cele mai frecvente greseli facute de magazinele online

Comertul online din Romania a evoluat atat din perspectiva clientiilor cat si din cea a comerciantiilor iar veniturile pe 2017 sunt estimate undeva in jurul sumei de 2,8 miliarde de euro. Totusi, pe o piata incipienta cum este cea din tara noastra, obiceiurile de consum sunt in formare iar magazinele online mai au mult de invatat despre promovarea si vanzarea online dar si despre relatia cu clientii.

in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Grupul de social-democrati care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat, ieri, europarlamentarul Catalin Ivan.

Grafice: Mai mult de jumatate din valoarea bunurilor importate din UE de Romania vin prin firme mici si mijlocii

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania si mai ales microintreprinderile au o pondere importanta in exporturile si importurile intra-UE ale Romaniei, potrivit celor mai recente date disponibile, publicate marti de Biroul european de statistica Eurostat.

Caldura mai scumpa cu 50%, in Capitala. Care sunt categoriile afectate

Energia termica livrata de RADET clientilor noncasnici din Bucuresti s-a scumpit, de la 1 octombrie, cu 47,81% pentru cei care se alimenteaza cu caldura din puncte termice urbane si centrale termice si cu.

Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

In multe cazuri, relatiile dintre parteneri pot ajunge in acea situatie de monotonie din care nu mai pot iesi si unii chiar ajung sa isi insele partenerii. Mai jos gasiti o lista cu.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )