Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea pensiilor este in lucru; e cea mai grea lege pe care o poate avea Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea pensiilor este in lucru; e cea mai grea lege pe care o poate avea Romania

Legea pensiilor este in lucru si poate va fi gata anul viitor, a anuntat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca aceasta este cea mai grea lege pe care o poate avea tara noastra in prezent. continuă pe Ziarul Bursa

Beyonce este, oficial, cea mai bogata artista in 2017. Iata cat a castigat anul acesta!

Beyonce a detronat-o anul acesta pe Taylor Swift si a devenit vedeta care a castigat cei mai multi bani in 2017. Iata despre ce suma este vorba.

Tudose: Legea pensiilor poate va fi gata anul viitor. Punctul de pensie va creste cu 10%

Legea pensiilor este in lucru si poate va fi gata anul viitor, fiind cea mai grea lege pe care o poate avea Romania, a spus premierul Mihai Tudose, adaugand ca din 2018 punctul de pensie va creste cu 10%.

USR a depus 5.000 de amendamente impotriva split TVA: Nu putem sa-i oprim, dar putem macar sa le facem viata mai grea

USR a depus 5. 000 de amendamente impotriva split TVA, anuntand, prin vocea deputatului Claudiu Nasui, ca le va sustine pe toate in comisie si in plen, pentru ca, daca opozitia nu poate opri masinaria de vot PSD-ALDE, poate macar sa le faca viata mai grea celor care se afla la putere.

Apa, cea mai pretioasa resursa de pe pamant. Cum poate fi aceasta una dintre cele mai bune investitii pentru viitor

Eoin Fahy, economistul sef al Kleinwort Benson Investors, firma de investitii din Dublin, si-a facut o cariera de succes investind in apa. Este evident. Apa este cea mai pretioasa resursa de pe.

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa jucatoare din WTA la varsta la care s-a apucat de tenis

Sorana Cirstea este intre primele 40 de jucatoare ale lumii, conform clasamentului oficial WTA, dar si cea mai frumoasa jucatoare din circuitul feminin.

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres.

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Indianul cu cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )