Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cale libera pentru Viorica Dancila spre prezidentiale. inca un candidat PSD se retrage din cursa

B1 B1,
Cale libera pentru Viorica Dancila spre prezidentiale. inca un candidat PSD se retrage din cursa

Se restrange competitia pentru candidatul PSD la prezidentiale. Dupa retragerea lui Eugen Teodorovici, un alt doritor iese din concurs. Este vorba despre Mihai Fifor, potrivit digi24. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca un stat din UE. Nimeni nu s-ar fi asteptat! Lovitura dura pentru Viorica Dancila si PSD

Laura Codruta Kovesi este sustinuta de inca o tara din UE! Acesta veste fericita vine exact dupa anuntul lui Emmanuel Macron. Nimeni nu s-ar fi asteptat la aceasta tara, care nu are niciun interes fata de Romania pentru a-i fi alaturi lui Kovesi. Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca o tara din UE Lupta Laurei .

Cale libera pentru Dancila in cursa pentru Cotroceni. Mihai Fifor se retrage si el din competitia interna pentru prezidentiabilul PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat pentru Digi24. ro ca se retrage din competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si o va sustine pe Viorica Dancila. Cu o zi in urma, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat si el ca se retrage din competitia interna.

Membru PSD Mures, mesaj exploziv pentru Viorica Dancila: Vrem sa se adevereasca visul lui Traian Basescu si sa conduca aceasta blonda frumoasa

O membra PSD din filiala Mures a precizat in contextul vizitei premierului la filiala locala a social-democratilor ca Viorica Dancila este prototipul perfect prezidentiabil promovat recent de fostul presedinte.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

Viorica Dancila, anunt de ultim moment pentru candidatul PSD la prezidentiale: Vom face o evaluare a fiecarui candidat

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Viorica Dancila, atac la adresa Gabrielei Firea. Atunci cand iti ataci colegii, o faci doar pentru imagine

Dancila iese si ea la atac! Premierul Romaniei a facut si el declaratii, ca urmare a vorbelor Gabrielei Firea. Primarul Capitalei si-a anuntat candidatura la prezidentiale, afirmatie care a venit la pachet cu atacuri pentru Dragnea si Dancila. Dancila iese la atac, dupa afirmatiile Gabrielei Firea Viorica Dancila o ataca pe Gabriela Firea, dupa declaratiile .

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu Ponta si Tariceanu

Intalnire decisiva, luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si anunte candidatul pentru prezidentiale. Viorica Dancila se intalneste cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu. Sedinta cruciala va stabili d.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )