Libnet.ro
UNICEF

21:00

CALENDAR ORTODOX 12 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Atanasie Todoran este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 12 noiembrie. Mentionam ca in perioada 22-24 octombrie 2007, s-a hotarat canonizarea Sfintilor Martiri si Marturisitori:. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 10 NOIEMBRIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Acesti sfinti fac parte din cei saptezeci de apostoli. Olimp si Rodion au suferit moarte martirica in vremea lui Nero, in cetatea Romei. Erast a.

CALENDAR ORTODOX 11 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Mina este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 11 noiembrie. S-a nascut in Nakiyos, in apropiere de Memphis, in prima jumatate a secolului al III-lea. Ramane orfan pe cand era copil.

CALENDAR ORTODOX 9 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

In fiecare an, pe 9 noiembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Nectarie Taumaturgul. Acest sfant s-a nascut pe 1 octombrie 1846, in Silivria, un orasel situat in provincia Tracia din.

Curs valutar BNR marti, 12 noiembrie: Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, marti, 12 noiembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7619 Lei scazut cu -0. 0008 Lei) in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 .

HOROSCOP 12 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate. Capricornii se bucura de pasiune

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 12 noiembrie. Avem multe lucruri de repearat, inclusiv financiar. HOROSCOP Berbec - pot castiga bani pierduti.

Guvernul de la Chisinau se intruneste in sedinta pe 12 noiembrie, pana la examinarea motiunii de cenzura

Guvernul de la Chisinau se intruneste in sedinta marti, 12 noiembrie, pana la examinarea de catre Parlament a motiunii de cenzura. Sedinta cabinetului de ministri este anuntata pentru ora 08. 00 transmite IPN.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii undei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

Parlamentul se convoaca pe 12 noiembrie pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sandu

Parlamentul se convoaca in sedinta plenara marti, 12 noiembrie, incepand cu ora 10. 00, pentru a examina motiunea de cenzura depusa de PSRM impotriva Guvernului Maiei Sandu, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele sufera in dragoste, Capricornii gasesc solutii excelente la orice

Berbec. Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale! Visezi la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )