Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 19 aprilie. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 19 aprilie. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 19 aprilie. Sarbatoarea Sfintelor Pasti nu este comemorarea unui eveniment din trecut, ci serbarea Invierii Domnului. continuă pe Antena3

Calendar ortodox, 16 aprilie. Sarbatoare mare la romani: Joia Mare, ziua deniei celor 12 Evanghelii

In calendarul ortodox, pe 16 aprilie este amintita Joia Mare, ziua deniei celor 12 Evanghelii. Astazi S-a spanzurat pe lemn Cel Ce a intins pamantul pe ape. Calendar ortodox, 16 aprilie. Joia Mar, ziua deniei celor 12 Evanghelii Joia Mare comemoreaza Spalarea Picioarelor si Cina cea de Taina a lui Iisus Hristos cu Apostolii, asa .

Calendar ortodox 18 aprilie. Sambata Mare. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 18 aprilie. in aceasta luna, in ziua a optsprezecea, pomenirea sfantului preacuviosului parintelui nostru Ioan, ucenicul sfantului Grigorie Decapolitul.

Calendar ortodox 16 aprilie. Joia Mare, ziua deniei celor 12 Evanghelii

Calendar ortodox 16 aprilie. Joia din Saptamana Patimilor este cunoscuta ca fiind ziua in care se citesc cele 12 Evanghelii si se scoate Sfanta Cruce in naosul bisericii. Aducerea Sfintei Cruci din Sfantul Altar si asezarea ei in mijlocul bisericii are loc dupa citirea Evangheliei a V a, atunci cand preotul spune: Astazi S-a spanzurat pe lemn Cel Ce a intins pamantul pe ape. Sfanta Cruce ramane in mijlocul bisericii pana vineri, cand este readusa in Sfantul Altar.

Calendar ortodox 17 aprilie. Vinerea Mare, ziua coborarii in Iad a Mantuitorului

Calendar ortodox 17 aprilie. Coborarea la iad a Mantuitorului are ca temei scripturistic marturia Sfantului Apostol Petru, care spune in prima sa epistola ca Hristos: Omorat fiind cu trupul, dar viu facut cu duhul, cu care S-a coborat si a propovaduit si duhurilor tinute in inchisoare I Petru 3, 18-19).

Editie speciala 360 de grade: invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, in vremea pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre cum ar trebui privita invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, ziua in care.

HOROSCOPUL ZILEI DE Duminica 19 APRILIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE Duminica 19 APRILIE 2020 pentru Zodia Varsator -Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 19 aprilie

Emisiunea Survivor Romania se apropie cu pasi repezi de final. Show-ul revolutionar poate fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, pe Kanal D. Ce concurenti au mai ramas in cursa pentru marele premiu, in Republica Dominicana? Urmariti editia de duminica 19 aprilie. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D .

Horoscop dragoste 19 aprilie. Taurii au nevoie de putere, Racii cauta o directie

Horoscop dragoste 19 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 19 aprilie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 19 aprilie. Gemenii impartasesc iubire pe unde trec, Capricornii sunt creativi

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 19 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOPUL ZILEI DE Duminica 19 APRILIE 2020 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE Duminica 19 APRILIE 2020 pentru Zodia Taur -Te opresti un pic de avant, pentru ca apare o rascruce de drumuri in calea ta si vrei sa faci cea mai inteleapta alegere. Pentru ca nu te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )