Libnet.ro
UNICEF

23:15

CALENDAR ORTODOX 19 IULIE. Ce sfanta mare sarbatoresc crestinii orotodocsi astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 19 IULIE. Ce sfanta mare sarbatoresc crestinii orotodocsi astazi

Sfanta Macrina s-a nascut in anul 327 si a fost sora Sfantului Vasile cel Mare si a Sfantului Grigorie de Nyssa. Sfanta Macrina a fost cea mai mare din cei zece copii ai acestei. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 18 IULIE. Ce sfant sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfantul Emilian de la Durostor a fost soldat in armata romana, in timpul imparatului Flaviu Claudiu Iulian 361-363). Sfantul Emilian de la Durostor a fost fiul prefectului Sabbatianus,.

CALENDAR ORTODOX 16 IULIE. Ce sfant sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfantul Atinoghen a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). Sfantul Atinoghen a vietuit impreuna cu zece ucenici intr-o manastire de langa cetatea Sevastiei si a fost episcop al.

CALENDAR ORTODOX 17 IULIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Marina s-a nascut din parinti pagani, in Antiohia Pisidiei. Sfanta Marina a primit invatatura despre Hristos la varsta de doisprezece ani. Dupa moartea mamei sale, tatal sau nu a mai.

Curs valutar BNR, vineri, 19 iulie: cotatiile principalelor valute ale lumii

BNR va emite noul curs valutar al monedelor lumii vineri, 19 iulie, la ora 13:15. Pana atunci, ne vom raporta la vechile cotatii, inregistrate joi, 18 iulie. Cotatiile valutare internationale vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR, vineri, 19 iulie 2019 Ziua precedenta, joi, 18 iulie 2019, Banca Nationala a .

HOROSCOP 19 iulie 2019. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii. Berbecii isi aud propriul adevar, Gemenii trebuie sa se fereasca de barfe

Iata pentru VINERI 19 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 19 iulie 2019. Berbecii se apuca de renovari in casa, Gemenii au o idee sa faca bani

HOROSCOPIata horoscopul zilei de azi VINERI 19 IULIE 2019; Mercur planeta comunicarii, gandurilor si calatoriilor scurte este retrograd, asa cum stim, a doua oara pe acest an. De astazi, el intra in Rac in loc de.

HOROSCOP 19 iulie 2019. Berbecii au probleme in cuplu, Gemenii gasesc solutii la toate problemele

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 19 IULIE 2019. Mercur planeta comunicarii, a gandurilor si a calatoriilor scurte este retrograd, pentru a doua oara in acest an. De astazi, el intra in.

VREMEA 19 IULIE. Temperaturile incep sa creasca usor, dar nu scapam de ploi

In regiunile vestice, nordice, centrale, precum si la munte valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data, iar cerul va avea innorari, temporar accentuate, si.

HOROSCOP 19 IULIE. Dublu noroc pentru nativii acestei zodii. Prima veste e despre bani!

Horoscop 19 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 19 iulie Berbec Intuitia ta este prezenta astazi, asa ca nu ar trebui sa o ignori. De asemenea, tinzi sa empatizezi mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3126 seconds )