Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP 19 IULIE. Dublu noroc pentru nativii acestei zodii. Prima veste e despre bani!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 19 IULIE. Dublu noroc pentru nativii acestei zodii. Prima veste e despre bani!

Horoscop 19 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 19 iulie Berbec Intuitia ta este prezenta astazi, asa ca nu ar trebui sa o ignori. De asemenea, tinzi sa empatizezi mai mult. continuă pe Antena3

HOROSCOP 18 IULIE. Ocazie unica pentru Sagetatori, atentionare pentru Scorpioni

Horoscop 18 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 18 iulie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu.

HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie sa abandoneze lupta. Racii sunt barfiti si criticati

Horoscop Berbec. intotdeauna exista altul mai experimentat alaturi de la care poti primi raspunsurile de care ai nevoie. Desi esti tentat sa privesti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni.

HOROSCOP 16 IULIE. Leii au o stare de bine si muncesc mult, Varsatorii sunt intelepti

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IULIE 2019; astazi este ziua eclipsei partiala de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019 ! Are loc in cursul noptii de 16 spre 17 iulie.

HOROSCOP 18 IULIE. Fecioarele au parte de romantism, Scorpionii sunt tensionati

Iata horoscopul zilei de azi JOI 18 IULIE 2019; am trecut de eclipsele verii dar efectele lor se vor intinde pe maxim 6 luni de acum incolo, deci sa fim cu ochii pe ce ne scoate in cale Universul.

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

HOROSCOP 16 iulie. Leii fug de barfe. Berbecii nu se pot concentra si fac greseli

Horoscop Berbec. Cum sa iti duci cu bine sarcinile la final daca nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Aceasta lipsa de rabdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru.

HOROSCOP 18 iulie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii intampina dificultati, Sagetatorii au parte de intalniri

Nevoie mare de libertate si creativitate. Simtul datoriei nu e subliniat. Distractie maxima, iau lucrurile foarte usor si vad partea plina a paharului.

HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

O zi care necesita corecitudine, multa atentie la aspectele juridice si administrative. Se impun in sedintele si intalnire de astazi, au un cuvant de spus.

HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au o zi plina de intelepciune, Leii muncesc mult

O zi saturniana, intelepciune si simt al datoriei. Au o zi plina de intelepciune in care isi impun cu celeritate argumente si vointa. Taurii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )