Libnet.ro
UNICEF

18:15

CALENDAR ORTODOX 25 APRILIE. Joia Mare. Ce se intampla in aceasta zi mare

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 25 APRILIE. Joia Mare. Ce se intampla in aceasta zi mare

Joia din Saptamana Patimilor este cunoscuta ca fiind ziua in care se citesc cele 12 Evanghelii si se scoate Sfanta Cruce in naosul bisericii. Aducerea Sfintei Cruci din Sfantul Altar si. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 25 APRILIE. Joia mare. Sfantul din Ucraina ajuns printre romani

CALENDAR ORTODOX 25 APRILIE Sfantul Cuvios Vasile de la Poiana Marului s-a nascut in anul 1692 in localitatea Poltava din Ucraina. Vine in Tara Romaneasca, foarte probabil pe vremea lui Constantin Brancoveanu si a.

CALENDAR ORTODOX 23 aprilie. Martea mare. Ce inseamna Pilda celor zece fecioare

CALENDAR ORTODOX 23 aprilie In Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului, Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. Aceasta pilda ne prezinta zece fecioare, cinci intelepte si cinci.

CALENDAR ORTODOX 23 APRILIE. Martea Mare. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, intr-o familie crestina, si a trait in timpul domniei imparatului Diocletian. Inca de tanar ramane fara tatal sau, care a murit.

CALENDAR ORTODOX 24 APRILIE. Miercurea Mare. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au.

CALENDAR ORTODOX 22 APRILIE. Saptamana Patimilor - Lunea Mare

Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie. Cei trei sfinti care au intarit unitatea romanilor in jurul dreptei credinte. Miercurea mare

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au intarit.

HOROSCOP 25 APRILIE. Bani neasteptati pentru aceasta zodie!

Horoscop 25 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua e joi. Horoscop 25 aprilie Berbec Astazi este necesar sa acordati mai multa atentie perfectionarii intr-un anumit domeniu ori sa va extindeti.

JOIA MARE. Ce sa faci in aceasta zi din Saptamana Patimilor ca sa-ti mearga bine. De ce nu este bine sa te saruti in Joia Mare

In Joia Mare este randuit sa praznuim patru evenimente din Saptamana Patimilor, primele doua facandu-se ziua, iar celelalte doua in noaptea de joi spre vineri. Spalarea picioarelor ucenicilor Prima dintre ele est.

JOIA MARE. Ce sa faci in aceasta zi din Saptamana Patimilor ca sa-ti mearga bine. De ce nu este bine sa te saruti in Joia Mare

In Joia Mare este randuit sa praznuim patru evenimente din Saptamana Patimilor, primele doua facandu-se ziua, iar celelalte doua in noaptea de joi spre vineri. Spalarea picioarelor.

Ilie Nastase si Ioana s-au casatorit in Joia Mare. Prima imagine de la eveniment (FOTO)

Ilie Nastase s-a cununat civil cuIoana Simion,in Joia Mare, pe 25 aprilie. Sotia marelui tenismen a postat pe contul de socializareprima imagine de la Starea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )