Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 25 august. Sfantul important pe care il sarbatorim azi. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 25 august. Sfantul important pe care il sarbatorim azi. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

In fiecare an, pe 25 august, in calendarul ortodox, este amintit un sfant important. Iata ce nu ai voie sa faci astazi, sub nicio forma! Calendar ortodox 25 august: Ce este interzis sa faci in aceasta zi Crestinii stiu, in general, sarbatorile mari, cele mai importante. Putini sunt cei care au habar ca astazi, 25 . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 24 august. Ce mare sfant sarbatorim azi, luni

Calendar ortodox, 24 august. Azi este praznuit sfantul Mucenic Eutihie. Acesta a fost ucenicul Sfantului Ioan Evanghelistul si al Sfantului Apostol Pavel. El a fost sfintit ca misionar si a vestit cu mult curaj credinta in Hristos, distrugand mai multe temple pagane. Calendar ortodox 24 august De asemenea, in timpul calatoriilor sale misionare, a fost .

Horoscop zilnic - marti, 25 august 2020. Zodia care va primi O PRIMA la locul de munca

Nativii Rac au mare noroc la bani. Puneti banii pe care ii aveti la treabasi vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Horoscop zilnic - marti, 25august 2020, pentru fiecare.

Coronavirus in Romania, 25 august 2020. Numar RECORD de decese! Cate cazuri au fost raportate astazi

Pana astazi, 25 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 80. 390 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 816 pacienti au fost declarati vindecati si 9. 593 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23.

Horoscop marti, 25 august 2020. Dilema de proportii pentru Balanta si schimbare pentru Berbec

Saptamana se deschide cu cinci aspecte astrale, dar cel mai important este cel de careu intre Marte din Berbec si Saturn retrograd din Capricorn. Pe acest fundal, Rac, Berbec, Balanta si Capricorn ar putea lua unele hotarari pripite. Horoscop 2020. Recomandarile astrelor pentru ziua de marti, 25 august Berbec Simti ca nu ai aceeasi libertate .

25 AUGUST, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1060 noi cazuri

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1. 060 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

25 AUGUST, PE GLOB: Infectati - cca. 23 milioane ; Decese - cca. 817 mii

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 23 milioane.

HOROSCOP 25 august, cu Camelia Patrascanu. Gemeni lucreaza cu mult spor, iar pentru Pesti ziua aduce o veste buna

Ne stim foarte bine interesul personal, asta e bine. Obtinem rezultate, stim sa ne sprijinim si pe noi, si pe altii, mai ales in prima parte a zilei. Zi plina de suspans pentru nativii unei zodii.

Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

Vremea va fi in general instabila. Pe arii restranse se vor inregistra cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va.

MACRO NEWSLETTER 25 August 2020

Preturile producatorilor industriali din Finlanda si-au accelerat scaderea anuala in iulie 2020, pana la 5%, de la 4,4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa o crestere de 1,8% in luna anterioara. Preturile din industria prelucratoare si-au temperat scaderea anuala pana la 4,3%, de la 4,8% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare 0,5%, iar preturile energiei si-au accelerat declinul anual pana la 14,4%, de la 2,6% in luna anterioara, pe fondul unei scaderi lunare de 5,3%. Sursa: Statistics Finland) .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )