Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

Vremea va fi in general instabila. Pe arii restranse se vor inregistra cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 22 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 22 august 2020 aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a teritoriului,.

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

Prognoza meteo, azi, 24 august. Ploi torentiale si vijelii in aceasta zona a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM nr. )a emis o avertizare de ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei. Cum va fi vremea luni, 24 august,la.

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23.

Calendar ortodox 25 august. Sfantul important pe care il sarbatorim azi. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

In fiecare an, pe 25 august, in calendarul ortodox, este amintit un sfant important. Iata ce nu ai voie sa faci astazi, sub nicio forma! Calendar ortodox 25 august: Ce este interzis sa faci in aceasta zi Crestinii stiu, in general, sarbatorile mari, cele mai importante. Putini sunt cei care au habar ca astazi, 25 .

Coronavirus in Romania, 25 august 2020. Numar RECORD de decese! Cate cazuri au fost raportate astazi

Pana astazi, 25 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 80. 390 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 816 pacienti au fost declarati vindecati si 9. 593 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna septembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru luna septembrie 2020. Potrivit comunicatului emis de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in intervalul mentionat, temperatura medie a aerului va avea valori mai.

Horoscop marti, 25 august 2020. Dilema de proportii pentru Balanta si schimbare pentru Berbec

Saptamana se deschide cu cinci aspecte astrale, dar cel mai important este cel de careu intre Marte din Berbec si Saturn retrograd din Capricorn. Pe acest fundal, Rac, Berbec, Balanta si Capricorn ar putea lua unele hotarari pripite. Horoscop 2020. Recomandarile astrelor pentru ziua de marti, 25 august Berbec Simti ca nu ai aceeasi libertate .

Prognoza METEO. Avertizare de ultim moment de la ANM! Ce se intampla marti, 25 august 2020

Vremea va fi calduroasa duminica, 23 august 2020,in cea mai mare parte a tarii. Luni si marti vremea va continua sase raceascain cea mai mare parte a tarii si va fi in general instabila.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 24 - 31 august 2020

In cursul saptamanii 24 31 august, ultima perioada a verii 2020, meteorologii anunta temperaturi caniculare in jumatatea de sud a teritoriului, dar si in regiunile sud-estice. in jumatatea de nord a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )