Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 25 august, cu Camelia Patrascanu. Gemeni lucreaza cu mult spor, iar pentru Pesti ziua aduce o veste buna

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 august, cu Camelia Patrascanu. Gemeni lucreaza cu mult spor, iar pentru Pesti ziua aduce o veste buna

Ne stim foarte bine interesul personal, asta e bine. Obtinem rezultate, stim sa ne sprijinim si pe noi, si pe altii, mai ales in prima parte a zilei. Zi plina de suspans pentru nativii unei zodii. continuă pe Antena3

HOROSCOP 22 august, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au chef de munca, Scorpionii sunt obositi

HOROSCOP 22 august, cu Camelia Patrascanu. Relatiile personale ne ofera niste teste astazi, asa ca e bine sa le trecem cu succes. invatati sa ascultati si sa analizati cu atentie! .

Horoscop 26 august 2020. O zodie are parte de o noua iubire! Afla ce spun astrele si la tine

Astrele aduc noi vesti pentru cele 12 semne ale horoscopului. Care dintre zodii are parte de experiente placute pe partea sentimentala si cine isi va gasi o noua iubire? Afla toate detaliile! Horoscop 26 august 2020. Ce zodie va avea parte de o noua iubire? Berbec Esti nerabdator in ceea ce priveste viitorul! Roadele .

Calendar ortodox 25 august. Sfantul important pe care il sarbatorim azi. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

In fiecare an, pe 25 august, in calendarul ortodox, este amintit un sfant important. Iata ce nu ai voie sa faci astazi, sub nicio forma! Calendar ortodox 25 august: Ce este interzis sa faci in aceasta zi Crestinii stiu, in general, sarbatorile mari, cele mai importante. Putini sunt cei care au habar ca astazi, 25 .

Coronavirus in Romania, 25 august 2020. Numar RECORD de decese! Cate cazuri au fost raportate astazi

Pana astazi, 25 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 80. 390 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 816 pacienti au fost declarati vindecati si 9. 593 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23.

HOROSCOP 24 august, cu Camelia Patrascanu. Taurii gasesc solutii ingenioase, iar Capricornii sunt sociali

O zi a confortului personal dar si a reusitelor financiare, fara prea multa stradanie. Conflicte aprinse pentru nativii unei zodii. Mare atentie, trebuie sa colaboram cu cei din jur.

Horoscop marti, 25 august 2020. Dilema de proportii pentru Balanta si schimbare pentru Berbec

Saptamana se deschide cu cinci aspecte astrale, dar cel mai important este cel de careu intre Marte din Berbec si Saturn retrograd din Capricorn. Pe acest fundal, Rac, Berbec, Balanta si Capricorn ar putea lua unele hotarari pripite. Horoscop 2020. Recomandarile astrelor pentru ziua de marti, 25 august Berbec Simti ca nu ai aceeasi libertate .

Horoscop zilnic - marti, 25 august 2020. Zodia care va primi O PRIMA la locul de munca

Nativii Rac au mare noroc la bani. Puneti banii pe care ii aveti la treabasi vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Horoscop zilnic - marti, 25august 2020, pentru fiecare.

Horoscop 24 - 30 august, cu Camelia Patrascanu. Leii depasesc niste norme rationale, Balantele se trezesc cu bani in buzunar

Urmeaza o saptamana in care accentul cade pe relatii, ne pasa cum ne vad ceilalti si cum reusim sa colaboram cu ei, dar sa ne asiguram ca mesajele noastre sunt bine intelese, de aceea e important sa ne facem ascultati.

25 AUGUST, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1060 noi cazuri

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1. 060 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )