Libnet.ro
UNICEF

19:30

Calificare cu emotii pentru Simona Halep in optimile Indian Wells

Antena3 Antena3,
Calificare cu emotii pentru Simona Halep in optimile Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari,. continuă pe Antena3

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi.

Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova Cehia).

Halep, inca un meci de colectie in 2018: Simona a revenit dupa un prim set catastrofal si e in optimile de la Indian Wells

Constanteanca de 26 de ani a dat de o adversara fara experienta, dar cu nervi de fier! Caroline Dolehide 165 WTA) i-a luat primul set Simonei in doar 32 de minute, apoi a dus-o pe Halep in tie-break, insa in decisiv a fost zdrobita, fara drept de apel. Americanca e insa o jucatoare de viitor si nu intamplator a trecut de Shelby Rogers 78 WTA) si de Dominika Cibulkoa 30 WTA) la Indian Wells.

Adversara-surpriza pentru Halep la Indian Wells. Pe cine va intalni romanca in urmatorul tur

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci pe care il va juca la Indian Wells. Romanca va intalni o jucatoare aflata pe pe locul 165 WTA. Surpriza mare in meciul dintre sportiva Dominika.

Calificare la mare lupta pentru Halep in optimile de la Indian Wells

Simona Halep a revenit de la un set pierdut aproape categoric si un tie-break in care a mers pe sarma pentru a castiga in peste doua ore meciul cu o americanca de 19 ani cu fizic atipic pentru tenis si clasata pe locul 165 mondial.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

Interventia care a schimbat soarta meciului. Un nou discurs inspirat a lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Simona Halep a avut mari emotii in confruntarea cu americanca Caroline Dolehide, din turul III de la Indian Wells.

Interventia care a schimbat soarta meciului. Un nou discurs inspirat al lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Simona Halep a avut mari emotii in confruntarea cu americanca Caroline Dolehide, din turul III de la Indian Wells.

Adevarul Live, ora 13.00: drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Adevarul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )