Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Avem dezastru la Sanatate, in domeniul Transporturilor, in domeniul Agriculturii. Guvernul acesta nu este capabil sa dea rezultate

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Avem dezastru la Sanatate, in domeniul Transporturilor, in domeniul Agriculturii. Guvernul acesta nu este capabil sa dea rezultate

Demisiile succesive a cinci ministri si dezastrul inregistrat la Sanatate, in Transporturi sau Agricultura arata ca guvernul Ciolos nu este capabil sa dea rezultate, sustine Calin Popescu. continuă pe B1

Calin Popescu-Tariceanu ii da replica lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a comentat in editia de joi a emisiunii Subiectiv, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul din Sanatate. 'Primul.

Atac dur al lui Calin Popescu Tariceanu la adresa Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, califica drept grava decizia Guvernului de a adopta prin ordonanta de urgenta modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala, scrie Ag.

Situatia este atat de grava in sanatate, incat se impunea constituirea unei celule de criza ''

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, astazi, la Buzau, ca situatia din domeniul sanatatii este atat de grava incat se impune nu un grup de lucru, ci o celula de criza care sa analizeze si sa ia masuri rapid de remediere a situatiei.

Ponta si Tariceanu se aliaza impotriva Codului Penal. Ce obiectiv au acestia pe termen scurt

Victor Ponta si Calin Popescu-Tariceanu vor sa tranteasca in Parlament ordonanta de urgenta prin care Guvernul Ciolos a corectat articolele din Codul Penal si de Procedura Penala declarate neconstitutionale sau care trebuiau puse in acord cu directive europene. Miza celor doi e insa alta: prin adoptarea ordonantei de urgenta, proiectele de tip martea neagra raman fara justificare.

Ponta, Dragnea, Tariceanu nu au schimbat nimic, au fost prea ocupati sa-si acorde privilegii nemeritate

Fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul vicepremier Liviu Dragnea si aliatul lor, Calin Popescu-Tariceanu, au avut ocazia de a schimba ceva in privinta infectiilor nosocomiale din spitale si nu au facut-o, a scris copresedintele PNL Alina Gorghiu, pe Facebook, caracterizandu-i pe acestia drept ''nepasatori, cinici si ticalosi ''.

Klaus Iohannis iese la atac: Declaratia lui Tariceanu privind Hexi Pharma este de campanie electorala!

Klaus Iohannis a afirmat joi ca declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu conform careia ar exista suspiciuni ca in spatele Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret este una de campanie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )