Libnet.ro
UNICEF

23:15

Calin Popescu Tariceanu: Din pacate, presedintele Romaniei s-a pronuntat impotriva modificarilor la Codul penal

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu: Din pacate, presedintele Romaniei s-a pronuntat impotriva modificarilor la Codul penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat regretul, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala. Tariceanu a vorbit despre modificarile la Codul penal si la Codul de procedura penala, in timpul intalnirii conducerii Senatului cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania. Presedintele Senatului considera ca disputa pe aceasta tema a fost politizata. continuă pe Hotnews

Tariceanu: Din pacate, presedintele s-a pronuntat impotriva modificarilor Codului penal

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu si-a exprimat regretul, azi, ca presedintele Klaus Iohannis, nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala, potrivit surselor din presa.

Calin Popescu Tariceanu: Exista probleme reale cu care justitia se confrunta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania si spune ca exista o serie de neajunsuri, exista probleme reale cu care.

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vrea comisie anti-DNA in Senat (FOTO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a trimis luni, 15 iunie, catre Biroul Permanent, un memorandum prin care cere infiintarea unei comisii anti-DNA. Mai exact, acesta se refera la construirea unei.

Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile speciale: N-as avea un argument cu care sa pot iesi in spatiul public, dar exista ideea de a avea in vedere o pensie care sa tina cont de constrangerile din mandat (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre numele sau care apare in interceptarile din dosarul lui Mihail Vlasov, alaturi de cel a copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a fost chemata la audieri in calitate de.

UPDATE Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat: Eu nu voi face parte din comisie/ Componenta se decide saptamana viitoare

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni, solicitarea de constituirea a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba 9 membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare. UPDATE La finalul sedintei Biroului Permanent, Tariceanu a explicat ca liderii de grup parlamentar au termen o saptamana sa vina cu propuneri privind statutul comisiei si componenta acesteia, precizand ca el a facut doar o propunere in ceea ce priveste cei 9 membri si raportul dupa 9 luni, care nu trebuie sa ramana astfel. Click pe foto pentru documentul integralCiteste si: Catalin Predoiu PNL): Exista un risc imediat sa se readuca pe masa desfiintarea DNA, dezincriminarea unor infractiuni, amnistia si gratierea.

Tariceanu regreta ca Iohannis nu sprijina modificarile Codului penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat regretul, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis, nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala, subliniind ca disputa pe cele doua coduri a fost atat de politizata incat nu s-a mai tinut cont de continutul lor.

Presedintele Senatului, intalnire cu Asociatia Magistratilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are o intrevedere, miercuri dimineata, cu seful Asociatiei Magistratilor din Romania. Reporterul Antena 3, Vasile Marcu, a explicat despre ce este.

Tariceanu sare in apararea lui Ponta: Democratia pare infranta

Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca in cazul urmaririi penale a premierului Victor Ponta, democratia pare sa fi fost infranta numai pe baza unor suspiciuni rezonabile, care sa nu se confirme.

Ce spune Tariceanu despre operatia la care va fi supus Victor Ponta

Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca interventia chirurgicala la genunchi la care va fi supus premierul Victor Ponta este mai usoara decat operatia prin care a trecut el, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )