Libnet.ro
UNICEF

15:00

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce DNA l-a pus sub urmarire penala in dosarul Ferma Baneasa: Un abuz. Teroarea anilor 50, iata, se repeta in zilele noastre

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce DNA l-a pus sub urmarire penala in dosarul Ferma Baneasa: Un abuz. Teroarea anilor 50, iata, se repeta in zilele noastre

Procurorii de la Serviciul teritorial Brasov al Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, marti, inceperea urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA. Procurorii il acuza de MARTURIE MINCINOASA si FAVORIZAREA FAPTUITORULUI

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul privind retrocedarea a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa.

Calin Popescu Tariceanu, scrisoare catre alegatori: DNA si SRI au devenit o supra-putere oculta si irationala

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu afirma, intr-o scrisoare deschisa adresata alegatorilor, ca DNA si SRI au devenit o supra-putere oculta si irationala, mentionand ca.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa punerea sub urmarire penala. Ce spune despre demisie

Calin Popescu Tariceanu a reactionat, in exclusivitate pentru Antena 3, dupa ceprocurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat marti inceperea urmaririi penale fata de presedintele.

DNA: Calin Popescu Tariceanu este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului in dosarul Ferma Baneasa

Procurorii de la Serviciul teritorial Brasov al Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie mincinoasa.

DNA: Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului

Presedintele Senatorului, Calin Popescu Tariceanu, este cercetat de procurorii DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, legat dedeclaratiile date ca martor in dosarul retrocedarii unei suprafete din padurea Snagov si a fermei Baneasa, in care sunt trimisi in judecata Paul de Romania, Remus Truica, Tal Silberstein si Dan Andronic.

DNA cere urmarirea penala a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de suspectul POPESCU TARICEANU CALIN CONSTANTIN ANTON, presedinte al Senatului, pentru comiterea infractiunilor de.

Calin Popescu Tariceanu: Avem dezastru la Sanatate, in domeniul Transporturilor, in domeniul Agriculturii. Guvernul acesta nu este capabil sa dea rezultate

Demisiile succesive a cinci ministri si dezastrul inregistrat la Sanatate, in Transporturi sau Agricultura arata ca guvernul Ciolos nu este capabil sa dea rezultate, sustine Calin Popescu.

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal in dosarul retrocedarilor ilegale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat marti inceperea urmaririi penale fata de presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, acesta fiind acuzat de marturie mincinoasa si.

Atac dur al lui Calin Popescu Tariceanu la adresa Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, califica drept grava decizia Guvernului de a adopta prin ordonanta de urgenta modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala, scrie Ag.

Tariceanu, in plin scandal. I se cere demisia

Cel mai bun lucru pe care ar putea sa il faca presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, ar fi sa isi dea demisia din functie, considera copresedintele PNL Vasile Blaga, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )