Libnet.ro
UNICEF

21:00

Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Adevărul Adevărul,
Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a scris, in contextul crimei din Caracal, un text in care face referire la prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila 55 de ani), care ar fi unul dintre vinovatii cazului si care ar trebui sa demisioneze. continuă pe Adevărul

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Un sindicat din Politie ii cere presedintelui Iohannis convocarea CSAT, dupa crima din Caracal: Ce se intampla in Politia Romana este un atentat la siguranta nationala

Sindicatul politistilor Europol ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a analiza situatia din Politia Romana, unde sefii nu fac nimic altceva decat sa execute ordinul primit de la partid si s-a ajuns chiar la momentul in care siguranta nationala este pusa in pericol.

Florin Ristei, reactie dupa crima din Caracal: O tara de smecheri, cu spaga in buzunarul de la spate, unde daca nu stii sa combini ceva, mori cu zile

Cantaretul Florin Ristei a reactionat, printr-un mesaj pe Facebook, dupa crima din Caracal, care a ingrozit Romania.

Berbeceanu, dupa crima din Caracal: Aia care au promovat incompetenti in cele mai importante functii din stat au sarit primii sa ceara demisii

Comisarul Traian Berbeceanu, fostul comandant al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate in Alba, ataca dur liderii politici ai statului roman, intr-un mesaj publicat pe Facebook, dupa crima abominabila din Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila: STS deocamdata a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile

Premierul Viorica Dancila acuza Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ca a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile referitoare la cazul crimelor in Caracal. intr-un nou mesaj.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )