Libnet.ro
UNICEF

23:30

CAMERA DEPUTATILOR: Au fost adoptate unele masuri pentru siguranta alimentarii cu energie electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Au fost adoptate unele masuri pentru siguranta alimentarii cu energie electrica

Deputatii au dat azi un vot in unanimitate asupra proiectului de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1032020 pentru prorogarea termenului de aplicare a masurilor prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 262018 privind adoptarea unor masuri pentru siguranta alimentarii cu energie electrica, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Bistrita-Nasaud: Deschizatorul listei de candidati USR-PLUS pentru Camera Deputatilor si-a pierdut aceasta pozitie

Liderul USR Bistrita-Nasaud, Lorand Toth, cel care in urma cu o saptamana a fost anuntat drept deschizator al listei judetene de candidati ai USR-PLUS pentru Camera Deputatilor, a pierdut aceasta pozitie, in urma unei contestatii prin care voturile care nu au respectat sistemul de votare Borda au fost anulate, a declarat luni, deputatul Cristina Iurisniti, scrie Agerpres.

inainte de alegeri, Camera Deputatilor a macelarit legea spatiilor verzi: Primariile vor putea permite construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata Asociatia Peisagistilor cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea

In sedinta de plen de pe 13 octombrie, chiar inainte de alegerile parlamentare, proiectul de modificare a Legii spatiilor verzi din intravilanul localitatilor a fost amendat, principala schimbare fiind ca autoritatile locale vor putea permite construirea pe spatiile verzi proprietate privata, cu conditia ca Primaria sa amenajeze in alta parte un spatiu verde cu o suprafata cu 10% mai mare. O alta modificare nociva este ca parcul istoric sau gradina istorica precum si scuar sau parc de buzunar nu se mai gasesc in categoria spatiilor verzi, disparand intre comisii si plen, deci teoretic nu mai beneficiaza de protectie. De exemplu, Parcul Cismigiu este parc istoric, la fel si Herastraul. Proiectul de lege astfel modificat a fost aprobat de Camera Deputatilor cu voturile PSD, PNL, UDMR si PMP si trimis la promulgare.

PMP Bucuresti a depus lista de candidati pemtru parlamentare. Liviu Negoita candideaza la Camera Deputatilor. Lista e deschisa de Eugen Tomac

Partidul Miscarea Populara a depus, sambata, la Biroul Electoral Municipal listele pentru Bucuresti cu candidatii sai la parlamentare. La Camera Deputatilor, cap de lista este presedintele PMP Eugen Tomac, in timp ce la Senat primul pe lista este Cristiaj Diaconescu. Nou intrat in PMP, fostul primar de la Sectorul 3, Liviu Negoita, se afla pe lista pentru Camera Deputatilor.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

Camera Deputatilor a aprobat schema de ajutor pentru fermierii afectati de seceta

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, proiectul dde lege care aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului 1482020 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat acordat producatorilor agricoli care au infiintat culturi in toamna anului 2019, afectate de seceta pedologica.

Managerul Spitalului Colentina va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor Remus Mihalcea a uitat de 6 luni, nefolosit, un aparat de testare PCR donat de o banca

Pe lista PSD Arges la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor vacandida si Remus Mihalcea, actualul manager de la Spitalul Colentina, care a uitat de sase luni, nefolosit, un aparat de testare PCR.

Managerul Spitalului Colentina, pe lista PSD pentru Camera Deputatilor in Arges

Directorul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, se afla pe lista PSD pentru Camera Deputatilor in Arges.

BEC: Candidaturile propuse de minoritatile nationale pentru Camera Deputatilor - definitive cu doua exceptii

Biroul Electoral Central BEC) a constat ramanerea definitiva a candidaturilor propuse de organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pentru toate circumscriptiile electorale la alegerile pentru Camera Deputatilor, cu exceptia celor formulate de Uniunea Bulgara din Banat si Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani.

Oficial. Useristul Emanuel Ungureanu, primul pe lista pentru Camera Deputatilor a USR PLUS Buzau. Cine deschide lista pentru Senat

Alianta USRPLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima pozitie la Camera Deputatilor, iar la Senat lista fiind deschisa de presedintele PLUS Buzau, Mihai Razvan Moraru.

Ludovic Orban si Violeta Alexandru deschid lista de candidati a PNL Bucuresti la Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucuresteni la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finantelor Florin Citu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )