Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita-Nasaud: Deschizatorul listei de candidati USR-PLUS pentru Camera Deputatilor si-a pierdut aceasta pozitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bistrita-Nasaud: Deschizatorul listei de candidati USR-PLUS pentru Camera Deputatilor si-a pierdut aceasta pozitie

Liderul USR Bistrita-Nasaud, Lorand Toth, cel care in urma cu o saptamana a fost anuntat drept deschizator al listei judetene de candidati ai USR-PLUS pentru Camera Deputatilor, a pierdut aceasta pozitie, in urma unei contestatii prin care voturile care nu au respectat sistemul de votare Borda au fost anulate, a declarat luni, deputatul Cristina Iurisniti, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Emanuel Ungureanu va deschide lista USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor - surse

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidati a Aliantei USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din alianta. Emanuel Ungureanu si-a anuntat saptamana aceasta plecarea din USR Cluj intr-o alta filiala USR, dupa ce Alianta USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe pozitia 5, loc neeligibil, pe lista de candidati la alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu a acuzat un macel politic la alegerile interne din USR-PLUS Cluj.

BEC: Candidaturile propuse de minoritatile nationale pentru Camera Deputatilor - definitive cu doua exceptii

Biroul Electoral Central BEC) a constat ramanerea definitiva a candidaturilor propuse de organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pentru toate circumscriptiile electorale la alegerile pentru Camera Deputatilor, cu exceptia celor formulate de Uniunea Bulgara din Banat si Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani.

Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, va deschide lista PSD Calarasi la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor,.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se afla Elena Basescu pe lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor

Elena Basescu 40 de ani) revine in politica! Fiica fostului presedinte Traian Basescu candideaza pentru un loc in Parlament, pe lista PMP Constanta. Anuntul a fost facut de organizatia judeteana, prin.

Raluca Turcan, pe primul loc al listei candidatilor la parlamentare pentru Camera deputatilor

Filiala Sibiu a PNL si-a desemnat sambata, prin vot, candidatii la alegerile parlamentare. Raluca Turcan ocupa primul loc al listei candidatilor pentru Camera deputatilor.

Oficial. Useristul Emanuel Ungureanu, primul pe lista pentru Camera Deputatilor a USR PLUS Buzau. Cine deschide lista pentru Senat

Alianta USRPLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima pozitie la Camera Deputatilor, iar la Senat lista fiind deschisa de presedintele PLUS Buzau, Mihai Razvan Moraru.

PMP Bucuresti a depus lista de candidati pemtru parlamentare. Liviu Negoita candideaza la Camera Deputatilor. Lista e deschisa de Eugen Tomac

Partidul Miscarea Populara a depus, sambata, la Biroul Electoral Municipal listele pentru Bucuresti cu candidatii sai la parlamentare. La Camera Deputatilor, cap de lista este presedintele PMP Eugen Tomac, in timp ce la Senat primul pe lista este Cristiaj Diaconescu. Nou intrat in PMP, fostul primar de la Sectorul 3, Liviu Negoita, se afla pe lista pentru Camera Deputatilor.

Ludovic Orban si Violeta Alexandru deschid lista de candidati a PNL Bucuresti la Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucuresteni la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finantelor Florin Citu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Organizatia Salaj a Partidului National Liberal a anuntat, vineri, numele candidatilor lansati in competitia electorala pentru alegerile parlamentare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )