Libnet.ro
UNICEF

16:01

Oficial. Useristul Emanuel Ungureanu, primul pe lista pentru Camera Deputatilor a USR PLUS Buzau. Cine deschide lista pentru Senat

Adevărul Adevărul,
Oficial. Useristul Emanuel Ungureanu, primul pe lista pentru Camera Deputatilor a USR PLUS Buzau. Cine deschide lista pentru Senat

Alianta USRPLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima pozitie la Camera Deputatilor, iar la Senat lista fiind deschisa de presedintele PLUS Buzau, Mihai Razvan Moraru. continuă pe Adevărul

Emanuel Ungureanu, primul pe lista USR Buzau la Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, lista la Camera Deputatilor fiind deschisa de Emanuel Ungureanu si cea de la Senat, de Mihai Razvan Moraru.

Emanuel Ungureanu va deschide lista USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor - surse

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidati a Aliantei USR-PLUS Buzau pentru Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din alianta. Emanuel Ungureanu si-a anuntat saptamana aceasta plecarea din USR Cluj intr-o alta filiala USR, dupa ce Alianta USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe pozitia 5, loc neeligibil, pe lista de candidati la alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu a acuzat un macel politic la alegerile interne din USR-PLUS Cluj.

USR despre decizia ca Emanuel Ungureanu sa fie cap de lista la Buzau la alegerile parlamentare: A fost printre cei mai activi deputati si trebuie sa continue munca din Parlament

Alianta USR-PLUS Buzau confirma oficial ca Emanuel Ungureanu va deschide lista de candidati a celor doua partide pentru Camera Deputatilor, la alegerile din 6 decembrie. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputati din actuala legislatura si trebuie sa continue munca din Parlamentul Romaniei. in calitate de deputat a efectuat vizite neanuntate in peste 80 de spitale din tara in ultimii ani, constatand si denuntand public situatia precara a sistemului sanitar, a declarat Irinel Carstea, presedintele USR Buzau.

Buzau: Emanuel Ungureanu va fi cap de lista la alegerile parlamentare

Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputati din actuala legislatura si trebuie sa cont.

Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de lista la Buzau

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care n-a prins loc eligibil la Cluj, va deschide lista USR pentru Camera Deputatilor, la Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul. Mutarea a fost girata de liderul partidului, Dan Barna.

Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, va deschide lista PSD Calarasi la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor,.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se afla Elena Basescu pe lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor

Elena Basescu 40 de ani) revine in politica! Fiica fostului presedinte Traian Basescu candideaza pentru un loc in Parlament, pe lista PMP Constanta. Anuntul a fost facut de organizatia judeteana, prin.

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca partidul a finalizat listele de candidaturi pentru.

Primul medicament pentru forme moderate de COVID-19 care ar putea fi produs in Romania: 770.000 de tablete de Favipiravir vor ajunge in tara, iar Terapia Cluj ar putea produce antiviralul din 2021

000 de tablete de Favipiravir FluGuard), medicament antiviral folosit pentru tratarea formelor usoare si moderate de COVID-19, vor ajunge in Romania in urmatoarele 6 luni. Primele 220. 000 de tablete de Favipiravir FluGuard), dintre care 20. 000 reprezinta o donatie pentru spitalele COVID-19, au intrat astazi in depozitele Unifarm, anunta Terapia Sun Pharma Cluj. De altfel, medicamentul ar putea fi produs in tara, la Terapia Cluj, incepand de anul viitor, daca va exista cerere, a declarat pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, cel mai mare producator de medicamente din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )