Libnet.ro
UNICEF

10:31

inainte de alegeri, Camera Deputatilor a macelarit legea spatiilor verzi: Primariile vor putea permite construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata Asociatia Peisagistilor cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea

Hotnews Hotnews,
 inainte de alegeri, Camera Deputatilor a macelarit legea spatiilor verzi: Primariile vor putea permite construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata Asociatia Peisagistilor cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea

In sedinta de plen de pe 13 octombrie, chiar inainte de alegerile parlamentare, proiectul de modificare a Legii spatiilor verzi din intravilanul localitatilor a fost amendat, principala schimbare fiind ca autoritatile locale vor putea permite construirea pe spatiile verzi proprietate privata, cu conditia ca Primaria sa amenajeze in alta parte un spatiu verde cu o suprafata cu 10% mai mare. O alta modificare nociva este ca parcul istoric sau gradina istorica precum si scuar sau parc de buzunar nu se mai gasesc in categoria spatiilor verzi, disparand intre comisii si plen, deci teoretic nu mai beneficiaza de protectie. De exemplu, Parcul Cismigiu este parc istoric, la fel si Herastraul. Proiectul de lege astfel modificat a fost aprobat de Camera Deputatilor cu voturile PSD, PNL, UDMR si PMP si trimis la promulgare. continuă pe Hotnews

Managerul Spitalului Colentina va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor Remus Mihalcea a uitat de 6 luni, nefolosit, un aparat de testare PCR donat de o banca

Pe lista PSD Arges la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor vacandida si Remus Mihalcea, actualul manager de la Spitalul Colentina, care a uitat de sase luni, nefolosit, un aparat de testare PCR.

PMP Bucuresti a depus lista de candidati pemtru parlamentare. Liviu Negoita candideaza la Camera Deputatilor. Lista e deschisa de Eugen Tomac

Partidul Miscarea Populara a depus, sambata, la Biroul Electoral Municipal listele pentru Bucuresti cu candidatii sai la parlamentare. La Camera Deputatilor, cap de lista este presedintele PMP Eugen Tomac, in timp ce la Senat primul pe lista este Cristiaj Diaconescu. Nou intrat in PMP, fostul primar de la Sectorul 3, Liviu Negoita, se afla pe lista pentru Camera Deputatilor.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

Camera Deputatilor a aprobat schema de ajutor pentru fermierii afectati de seceta

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, proiectul dde lege care aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului 1482020 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat acordat producatorilor agricoli care au infiintat culturi in toamna anului 2019, afectate de seceta pedologica.

Camera Deputatilor a vacantat locul lui Nicusor Dan. Cine vine in locul sau

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. USR l-a propus ca inlocuitor pe Alexandru Ciurea, urmatorul pe lista la alegerile parlamentare din 2016.

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. USR l-a propus ca inlocuitor pe Alexandru Ciurea, urmatorul pe lista la alegerile parlamentare din 2016.

Managerul Spitalului Colentina, pe lista PSD pentru Camera Deputatilor in Arges

Directorul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, se afla pe lista PSD pentru Camera Deputatilor in Arges.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

Bistrita-Nasaud: Deschizatorul listei de candidati USR-PLUS pentru Camera Deputatilor si-a pierdut aceasta pozitie

Liderul USR Bistrita-Nasaud, Lorand Toth, cel care in urma cu o saptamana a fost anuntat drept deschizator al listei judetene de candidati ai USR-PLUS pentru Camera Deputatilor, a pierdut aceasta pozitie, in urma unei contestatii prin care voturile care nu au respectat sistemul de votare Borda au fost anulate, a declarat luni, deputatul Cristina Iurisniti, scrie Agerpres.

Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica, deschide lista PSD in Dolj la Camera Deputatilor. Ce spune Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat faptului ca fosta judecatoare CCR Simona Maya Teodoroiu va candida la Senat, din partea social-democratilor. De asemenea, fosta avocata a Alinei Bica, Laura Vicol va deschide lista PSD Dolj la Camera Deputatilor. Nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista, a spus Marcel Ciolacu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )