Libnet.ro
UNICEF

18:45

Campania electorala de anul acesta a saracit artistii din Romania

ADPM ADPM,
Campania electorala de anul acesta a saracit artistii din Romania

Artistii din muzica romaneasca au avut, se pare, cel mai mult de pierdut la capitolul finante, anul acesta, dupa ce s-au interzis concertele din campania electorala. Unii castigau in trecut chiar si peste 100. 000 de euro in cateva luni. continuă pe ADPM

Cele mai penibile momente din campania electorala. Istoria consilierei sexy care ridica PRM in sondaje la Petrosani

Prevederile impuse prin noua lege electorala au limitat mult incidentele din campania pentru alegerile din iunie 2016. Cu toate acestea, concurentii pentru posturile din administratia locala au gasit portite pentru a incerca sa seduca cetatenii, de mult ori prin actiuni situate dincolo de cadrul reglementat legal.

Activistii Federatiei pentru Protectia Animalelor acuza Primaria Slatina: Au facut pompieristic un serviciu, la presiunile din campania electorala

Dupa doar o saptamana de activitate, Serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan din Slatina este aspru criticat de iubitorii de animale, care lanseaza acuzatii grave: S-a facut pentru campania electorala, nu le pasa, in weekend lasa animalele sa sufere de foame si de sete.

webPR: Concerte ce nu trebuie ratate anul acesta la Sibiu Jazz Festival

In perioada 23- 29 mai, Sibiul gazduieste Festivalul International de Jazz organizat de Fundatia Sibiu Jazz Festival. Ca in fiecare an, Concursul SJF deschide saptamana jazzistica de la Sibiu. Evenimentul se desfasoara intre 23 si 25 mai si va fi transmis LIVE/in direct pe livestream. com, sibiujazz. ro si facebook. com/sibiujazz, incepand cu ora 19:00. Adresat noii generatii de muzicieni ai genului, concursul Sibiu Jazz Festival aduce anul acesta la Sibiu 16 concurenti formatii si solisti), din Austria, Italia, Republica Moldova, Ungaria si Romania. Participantii vor fi evaluati de un juriu alcatuit din experti recunoscuti in domeniul muzicii de jazz.

O pestera din Romania, descoperita de comunisti, i-a uimit pe cercetatorii din toata lumea

Pestera Movile a impresionat cercetatorii din toata lumea. O pestera din Romania este considerata una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolata de mediul exterior pentru aproximativ 5,5 milioane de ani, Pestera Movile a fost descoperita de romani in anul 1986, atunci cand explorau imprejurimile Mangaliei pentru a stabili zona in care vor construi [].

Eroare sau necunoastere? Harta care ii poate ajuta pe imigrantii din Romania, editata numai in limba romana

Centrul de Documentare si Cercetare in Domeniul Integrarii Imigrantilor CDCDI) a realizat o harta pentru a ajuta imigrantii din Romania. Dar se pare ca acestia trebuie sa stie limba romana pe.

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

Studiu BSA. Utilizatorii de calculatoare din Romania folosesc software nelicentiat la cote alarmante

Cel mai recent studiu global referitor la software al BSA releva faptul ca utilizatorii de calculatoare din Romania folosesc software nelicentiat la cote alarmante, in ciuda faptului ca a fost demonstrata o legatura stransa intre software-ul nelicentiat si atacurile informatice.

Miracol din Romania: Descoperirea care a uimit cercetatorii lumii

Pestera Movile a impresionat cercetatorii din toata lumea. O pestera din Romania este considerata una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolata de mediul exterior pentru.

Plantele medicinale din Romania, la mare cautare in Europa si America: Arnica se vinde si cu 40 de euro/kilogram

Efectele benefice ale plantelor medicinale au dus la o explozie a popularitatii acestora. Acest lucru este confirmat de numarul tot mai mare de cereri atat din Romania cat si din strainatate.

ASF: Bursa din Romania devine prea mica pentru investitiile fondurilor de pensii

Bursa din Romania va avea in curand o dimensiune ce va fi prea redusa pentru a putea face fata investitiilor care sunt plasate de fondurile de pensii, daca nu se va dezvolta, acestea fiind nevoite sa se indrepte catre alte burse sau alternative de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )