Libnet.ro
UNICEF

21:45

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi si se va incheia in 25 mai. in cursa electorala sunt inscrisi trei candidati independenti si 13 partide si aliante. continuă pe Ziarul Bursa

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi. Lista candidatilor

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi si se va incheia in 25 mai, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi trei candidati independenti si 13 partide si aliante.

incepe campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare incepe oficial sambata. Romania va avea 32 de reprezentanti in Parlamentul European care vor fi alesi in 26 mai. La start: candidatii cu care partidele vin in fata electoratului, care au fost criteriile care au stat la baza selectarii acestora si strategia de campanie. Campania pentru europarlamentare se desfasoara simultan cu cea pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care schimba regulile jocului.

A inceput campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a inceput oficial sambata. Romania va avea 32 de reprezentanti in Parlamentul European care vor fi alesi in 26 mai. La start: candidatii cu care partidele vin in fata electoratului, care au fost criteriile care au stat la baza selectarii acestora si strategia de campanie. Campania pentru europarlamentare se desfasoara simultan cu cea pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care schimba regulile jocului.

Alege-ti viitorul: cum arata filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare VIDEO

Parlamentul European a lansat clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Videoclipul se vrea a fi unul emotionant, cu scene reale de nastere filmate in mai multe tari europene. Clipul se numeste Choose Your Future Alege-ti viitorul. Clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare are aproximativ trei minute. Parlamentul European a apelat la [] .

ULTIMA ORA UPDATE Iohannis a anuntat cele doua intrebari la care romanii sunt chemati sa raspunda la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

UPDATE Iohannis a anuntat cele doua intrebari la care romanii sunt chemati sa raspunda la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

TARICEANU: Referendumul din 26 mai, o rusine

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca legea fundamentala trebuie modificata in asa fel incat Curtea Constitutionala sa spuna daca intrebarile pentru referendum sunt constitutionale, el apreciind ca referendum din 26 mai este o rusine.

FOTO Campania electorala incepe cu controverse: Panou electoral acoperit cu 6 afise ale aceluiasi partid politic

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a inceput sambata, 27 aprilie, la ora 0. incepand din acest moment partidele politice pot incepe conform legii sa isi raspandeasca afisele pe panourile electorale amplasate in acest scop de primarie. Dar nu mai mult de un afis pe fiecare panou. Se pare insa ca informatia nu a ajuns la toate partidele.

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca a organizat in strainatate 441 de sectii de.

VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Parlamentul European a lansat joi mesajul oficial de campanie pentru alegerile europene care vor avea loc peste o luna, pe 26 mai. Cetatenii europeni sunt indemnati sa participe la alegerile de care depinde viitorul copiilor, intr-un context european cel putin complicat, in care unul dintre statele membre, Marea Britanie, se chinuie de luni de zile sa ia o decizie cu privire la soarta apartenentei sale la UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )