Libnet.ro
UNICEF

12:00

Campania de vaccinare impotriva COVID-19: Alti 9.595 de romani au fost imunizati in ultimele 24 de ore

B1 B1,
Campania de vaccinare impotriva COVID-19: Alti 9.595 de romani au fost imunizati in ultimele 24 de ore

Alti 9. 595 de romani care au dreptul sa se vaccineze in prima etapa a campaniei au fost imunizati impotriva noului coronavirus in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul celor care au primit vaccinul este de. continuă pe B1

Avocatul Poporului cere detalii despre campania de vaccinare impotriva Covid

Institutia Avocatul Poporului cere detalii despre campania de vaccinare impotriva Covid care se desf.

Campania de vaccinare impotriva COVID-19: Alti 17.846 de romani au fost imunizati in ultimele 24 de ore

Alti17. 846 de romani care au dreptul sa se vaccineze in prima etapa a campaniei au fost imunizati impotriva noului coronavirus in ultimele 2 de ore, astfel ca bilantul celor care au primit vaccinul este.

Tarile de Jos, ultimul stat din UE care a inceput campania de vaccinare impotriva COVID-19

Tarile de Jos au devenit astazi ultimul stat din Uniunea Europeana care a inceput campania de vaccinare a populatiei impotriva COVID-19.

India va incepe pe 16 ianuarie o campanie masiva de vaccinare impotriva COVID-19

India va incepe din 16 ianuarie o campanie masiva de vaccinare impotriva COVID-19, urmand sa acorde prioritate la imunizare celor circa 30 de milioane de lucratori ai sistemului medical si din prima linie, a anuntat sambata guvernul intr-o declaratie, potrivit Reuters si Agerpres.

AMR cere Ministerului Sanatatii asigurarea resurselor financiare pentru organizarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) cere Ministerului Sanatatii asigurarea resurselor financiare pentru organizarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19, fiind nemultumita de proiectul Ordonantei de urgenta initiat de minister potrivit caruia aceste fonduri se asigura din bugetul autoritatilor administratiei publice locale.

Cine se vaccineaza in etapa a doua de vaccinare impotriva Covid-19

In vederea pregatirii celei de-a doua etape a Strategiei de vaccinare impotriva COVID- 19 in Romania, aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 10312020,autoritatile realizeaza demersuri in vederea identificarii lucratorilor care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale, transmite un comunicat de presa.

Ministerul Sanatatii intentioneaza simplificarea modalitatii de infiintare si a procedurii de autorizare a centrelor de vaccinare impotriva COVID-19

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, joi, 7 ianuarie, intr-o videconferinta cu reprezentantii directiilor de sanatate publica ca Ministerul Sanatatii lucreaza la modificarea Ordinul comun al MS, MAI, MApN, MLPDA pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea si functionarea centrelor de vaccinare impotriva COVID 19.

Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 6 ianuarie 2021. Au fost 66 de reactii adverse minore in ultimele 24 de ore

Conform datelor furnizate de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinare, numarul de vaccinuri efectuate in Romania a trecut de pragul de 50. Numarul total de reactii adverse, de la inceputul campaniei de vaccinare si pana in prezent a depasit 200 de cazuri, insa toate au fost reactii minore si generale.

Ministerul Sanatatii anunta ca va simplifica procedura de infiintare si autorizare a centrelor de vaccinare impotriva COVID -19

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca vrea ca in cel mai scurt timp sa fie simplificata procedura de autorizare si organizare a centrelor de vaccinare anti-Covid 19.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )