Libnet.ro
UNICEF

15:00

Canada elimina vizele pentru cetatenii romani de la 1 decembrie 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Canada elimina vizele pentru cetatenii romani de la 1 decembrie 2017

Canada intentioneaza sa elimine toate vizele pentru cetatenii romani si bulgari la 1 decembrie 2017, a anuntat ieri ministrul canadian al imigratiei, John McCallum, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Canada elimina vizele pentru romani de la 1 decembrie 2017

Canada intentioneaza sa elimine toate vizele pentru cetatenii romani si bulgari la 1 decembrie 2017, a anuntat luni ministrul canadian al imigratiei, John McCallum, intr-o declaratie preluata de Reuters si citata de Agerpres.

Canada elimina vizele pentru Romania si Bulgaria de la 1 decembrie 2017

Ministrul canadian al Imigratiei, John McCallum, a anuntat luni ca regimul de vize pentru cetatenii romani si bulgari pentru Canada vor fi eliminate incepand cu 1 decembrie 2017, informeaza Media.

Guvernul confirma eliminarea vizelor pentru Canada. Ciolos: Dispare ultima discriminare existenta pentru cetatenii romani

Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani incepand cu 1 decembrie 2017, anunta duminica un comunicat al Executivului.

UE si Canada au semnat acordul istoric de liber-schimb CETA

ACTUALIZARE 17:41 Guvern: Romanii vor putea circula fara viza in Canada, de la 1 decembrie 2017 Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani, incepand cu 1 decembrie 2017, ce se regaseste in declaratia Summitului UE-Canada, potrivit unui comunicat trimis redactiei. *ACTUALZARE 15:24 Uniunea Europeana si Canada au semnat astazi, la ora locala 14 15 ora Romaniei), la Bruxelles acordul istoric de liber-schimb, CETA, potrivit News. ro. *ACTUALIZARE 14:40 Avionul premierului canadian a avut probleme tehnice in drum spre Bruxelles, pentru a semna CETA si s-a intors din drum.

Guvernul confirma ca romanii vor putea circula fara viza in Canada, de la 1 decembrie 2017. Ciolos: E un moment important pentru Romania

Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani, incepand cu 1 decembrie 2017, ce se regaseste in declaratia Summitului UE-Canada.

Acordul UE - Canada a fost semnat. Ciolos: Vizele pentru romanii care merg in Canada vor fi eliminate de la 1 decembrie 2017

Acordul CETA dintre UE-Canada a fost semnat, duminica, in cadrul summitului de la Bruxelles, scrie BBC News. Dacian Ciolos a precizat ca acest lucru este un moment important pentru romani, Guvernul Rom.

Iohannis saluta semnarea Tratatului comercial intre Uniunea Europeana si Canada (CETA)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta semnarea Tratatului comercial intre Uniunea Europeana si Canada CETA), context care permite operationalizarea acordului dintre tara noastra si Canada privind eliminarea deplina a vizelor pentru cetatenii romani incepand cu data de 1 decembrie 2017, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )