Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cancelarul german Angela Merkel a iesit din carantina

România Liberă România Liberă,
Cancelarul german Angela Merkel a iesit din carantina

Cancelarul german Angela Merkel a iesit vineri din carantina de 14 zile la domiciliul sau din Berlin. continuă pe România Liberă

Spitalul Gerota a iesit din carantina. Deocamdata insa, nu va primi pacienti

Spitalul Gerota apartinand de MAI nu mai este in carantina, insa nu va primi pacienti, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Hunedoara |Raed Arafat a aprobat iesirea din carantina a Spitalului Judetean de Urgenta Deva

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva a iesit astazi, 2 aprilie, din carantina. Acest lucru s-a intamplat dupa ce Raed Arafat a aprobat planul de reorganizare intocmit de conducerea unitatii medicale,.

Spitalul MAI, Dimitrie Gerota, a iesit din carantina

Spitalul Ministerului Afacerilor Interne, Dimitrie Gerota a iesit din carantina dupa efectuarea masurilor de dezinsectie si igienizare. in acest moment spitalul nu poate primi pacienti si nu se pot efectua consultatii de specialitate, intrucat au loc in continuare actiuni de nebulizare a spatiilor. Reamintim ca spitalul a fost in carantina dupa ce un fost politist internat a mintit cu privire la istoricul calatoriilor sale.

CORONAVIRUS. Cancelarul Angela Merkel prelungeste restrictiile in Germania pana pe 19 aprilie

Cancelarul Angela Merkel a decis, miercuri, prelungirea restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus pana cel putin pe 19 aprilie. Dupa ce numarul de cazuri de infectare a crescut in Germania pana.

CORONAVIRUS |Angela Merkel: Este cu siguranta prea devreme pentru a relaxa masurile privind restrictiile in viata publica

Desi Germania da semne de incetinire a ritmului de raspandire a noului coornavirus, oferind populatiei speranta ca totul se va termina in curand, Angela Merkel este de parere ca este prea devreme pentru ca m.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )