Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hunedoara |Raed Arafat a aprobat iesirea din carantina a Spitalului Judetean de Urgenta Deva

B1 B1,
Hunedoara |Raed Arafat a aprobat iesirea din carantina a Spitalului Judetean de Urgenta Deva

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva a iesit astazi, 2 aprilie, din carantina. Acest lucru s-a intamplat dupa ce Raed Arafat a aprobat planul de reorganizare intocmit de conducerea unitatii medicale,. continuă pe B1

Coronavirus: Cursa pentru obtinerea testelor serologice, pasapoartele pentru iesirea din carantina

Este unul dintre lucrurile esentiale pentru deschiderea lacatului carantinei: testele serologice, care vor permite sa spuna daca cineva a avut Covid-19 si poate reveni la munca, respectiv una dintre mizele internationale majore pentru saptamanile urmatoare, scrie AFP.

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat .

Raed Arafat: Suntem departe de masura carantinei in Capitala

Raed Arafat a anuntat ca Bucurestiul este departe de masura carantinei. Mai mult decat atat, conform acestuia aceasta situatie nici nu a fost luata in calcul.

in criza virusului Covid-19, romanii au incredere in Raed Arafat. Presedintele Romaniei este pe locul patru

Marius Pieleanu a aratat luni seara, la Antena 3, ca populatia Romaniei are o incredere foarte mare in activitatea lui Raed Arafat.

Sondaj Avangarde: 52% dintre romani cred ca virusul COVID-19 a fost creat in laborator.Raed Arafat si Streinu Cercel se bucura de cea mai mare incredere ca vor gestiona criza coronavirusului

Mai mult de jumatate dintre persoanele intervievate in cadrul unui sondaj Avangarde cred ca virusul Covid-19 a fost creat in laborator si doar 14% cred ca s-a transmis de la animal la om. Raed Arafat si Adrian Streinu Cercel sunt personalitatile in.

Apelul disperat al unui medic din Galati catre Raed Arafat: Va rog! Nu-mi distrugeti toata familia!

Ciprian Ghilic 42 ani) este medic urolog, iar sotia lui este medic hematolog la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Galati. Ei au doi copii de 2, respectiv 6 ani) si se tem ca daca amandoi vor fi implicati in lupta cu COVID-19 si se vor imbolnavi, nu va mai avea cine sa se ingrijeasca de micuti.

Spitalul Gerota a iesit din carantina. Deocamdata insa, nu va primi pacienti

Spitalul Gerota apartinand de MAI nu mai este in carantina, insa nu va primi pacienti, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )