Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cand apare in cinematografele din Romania Star Wars: The Rise of Skywalker

Playtech Playtech,
Cand apare in cinematografele din Romania Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker este cel mai nou film din celebra serie si va aparea destul de curand si in cinematografele din Romania. Noul film din seria Star Wars este unul dintre cele mai. continuă pe Playtech

Cum a ajuns de vanzare pe eBay scenariul Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker urmeaza sa apara la sfarsitul lui 2019, insa un actor din film ar fi putut cauza multe probleme dupa ce a pierdut scenariul. Abrams,.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile din Romania

Ministrul Finantelor Publice ii asigura pe romani ca pensiile si salariile nu vor fi taiate pana la sfarsitul acestui an si nici anul viitor. Florin Citu a precizat insa, cu privire la disponibilizarile bugetare, ca Guvernul are in plan sa umble la neprofesionisti si la lenesi. Ministrul de Finante da asigurari ca pensiile si salariile .

Ce vedete din Romania isi serbeaza ziua de Sfantul Andrei. Cui ii spunem astazi La Multi Ani!

Peste 800. 000 de romani poarta numele Sfantului Apostol Andrei si isi aniverseaza astazi, pe 30 noiembrie, ziua onomastica. Printre cei cu un motiv de petrecere in aceasta sambata se numara si cateva vedete din showbiz-ul autohton. Fanii le-au spus deja clasicul La multi ani unor persoane celebre care poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele .

Caz unic! in ce oras din Romania a fost desfiintata Politia Locala

Alesii locali dintr-un oras din Romania au votat in cadrul ultimei lor sedinte ca Politia locala sa fie desfiintata. in acest sens, a fost vorba despre o asa-zisa reorganizare a aparatului de specialitate al primarului, care a inclus si reorganizarea altor compartimente ce apartin de primarie. in mod surprinzator, decizia de a desfiinta Politia locala, .

Toti romanii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu o banca importanta din Romania

Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca 20% din actiunile CEC Bank for fi listate pe bursa in termen de aproximativ un an, desi exista o anumita rezistenta din partea socialistilor. Florin Citu a explicat aceasta decizie si a precizat ca procesul nu va fi unul foarte rapid. Aproximativ 20% din actiunile CEC Bank vor fi .

Cluj, al doilea oras din Romania cu spitale fara apa curenta: ce s-a intamplat la Spitalul de Copii

In ultimele zile, a iesit la iveala faptul ca mai multe spitale din Bucuresti nu au apa curenta. Desi era usor sa dai vina pe Firea pentru asta, se pare ca nici Clujul nu este mai breaz. Spitalul de Copii din Cluj Napoca se afla intr-o situatie foarte dificila, una care pune in pericol sanatatea .

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

VIDEO Protest la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Save Romanian Primary Forest

Sute de oameni protesteaza vineri in fata Ministerului Mediului din Viena, fata de taierea padurilor din Romania. Organizatorii au marsaluit pe strazile capitalei Austriei cu mesajul Save Romanian Primary Forest. Ei spun ca o serie de firme austriece toaca anual milioane de arbori din Romania si ar trebui responsabilizate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )