Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cand se intoarce Victor Ponta din Turcia

România Liberă România Liberă,
Cand se intoarce Victor Ponta din Turcia

Premierul Victor Ponta va ramane internat pana duminica in spitalul Medipol din Turcia, potrivit unor surse. continuă pe România Liberă

Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Medicul roman Ion Bogdan Codorean, cel care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia la care a fost suspus acesta in Turcia, a spus intr-un interviu pentru Gandul ce s-a intamplat in timpul operatiei suferite de premierul Romaniei si ce trebuie sa faca primul ministru dupa operatie. Potrivit acestuia, Victor Ponta nu ar trebui sa mearga la Guvern in urmatoarele trei saptamani.

Adevarul Live, ora 12.00. Ponta ne scrie din Turcia: Ma voi intoarce mai puternic

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza la Adevarul Live fuga sanitara a premierului Victor Ponta in Turcia, unde s-a operat la genunchi.

Ion Cristoiu, despre lipsa de comunicare a premierului privind vizita in Turcia: Sunteti siguri ca Victor Ponta n-a trecut granita dintre Turcia si Siria, pentru a lupta in rindurile ISIS?

Plecarea lui Victor Ponta in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi a starnit numeroase controverse, fie din pricina faptului ca premierul a ales sa se opereze altundeva decat in.

Ion Cristoiu, despre lipsa de comunicare a premierului privind vizita in Turcia: Sunteti siguri ca Victor Ponta n-a trecut granita dintre Turcia si Siria, pentru a lupta in randurile ISIS?

Plecarea lui Victor Ponta in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi a starnit numeroase controverse, fie din pricina faptului ca premierul a ales sa se opereze altundeva decat in.

Victor Ponta, mesaj de Ramadan, de pe patul de spital din Turcia

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza de pe urma operatiei la genunchi, a scris pe Facebook, un mesaj catre cetatenii musulmani care incep, joi, prima zi a lunii Ramadanului.

Ultima zi de concediu. Victor Ponta afla astazi daca mai ramane internat in Turcia sau daca vine acasa

Operatie Victor Ponta. Premierul afla astazi daca se poate intoarce acasa sau daca mai ramane internat in spitalul privat din Turcia unde s-a operat la genunchi. Mai exact, o echipa medicala il va consulta pe premier si ulterior va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie. in functie de aceasta decizie, mandatul vicepremierului Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

Premierul Victor Ponta: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa. Ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic

Victor Ponta a scris primul mesaj pe pagina sa de facebook, dupa operatia suferita la genunchi. Premierul multumeste tuturor celor care au fost alaturi de el in aceasta perioada, subliniind ca operatia a fost.

Victor Ponta, dupa interventia chirurgicala din Turcia: A fost mai complicat decat se anticipa

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o clinica din Turcia, a anuntat pe reteaua de socializare Facebook ca s-a operat la genunchi si ca spera ca, cel tarziu in decembrie, sa poata face sport din nou.

SURSE: Premierul Victor Ponta ramane internat pana duminica (VIDEO)

Victor Ponta ramane internat pana duminica in urma operatiei la genunchi suferita in Turcia, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Vineri, medicii i-au facut o noua evaluare premierului, asa cum declara.

Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coalitie: Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in 8234;Romania. Am toata increderea in domnii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunand ca are toate increderea in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )