Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cand vom avea un vaccin pentru COVID-19? Profesorul Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat!

Antena3 Antena3,
Cand vom avea un vaccin pentru COVID-19? Profesorul Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat!

Romania este una dintre tarile in care se vor face studii clinice pentru vaccinurile dezvoltate de marile companii, a anuntat Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe Antena3

Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor de COVID-19.

Profesorul Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor. Dispozitivul banal din fiecare scoala care ar face o mare diferenta in acest caz

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat luni in ce conditii ar putea fi deschise scolie in toamna. Potrivit specialistului, redeschiderea acestora este un proces complex care ar putea fi adaptat de la o unitate scolara la alta.

Daca vom avea vreodata masini zburatoare, aici ar putea fi facute primele teste

Poate suna putin SF si te duce cu gandul la Harry Potter, insa celebrul stat New Hampshire tocmai a adoptat o lege care sa-ti permita sa conduci o masina zburatoare asta cand iti.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )