Libnet.ro
UNICEF

16:30

E oficial! Cadrele didactice care vor fi excluse din invatamant

Playtech Playtech,
E oficial! Cadrele didactice care vor fi excluse din invatamant

Profesorii care au fost condamnati nu vor mai avea voie sa predea elevilor! Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat in Parlament si urmeaza sa fie trimis la promulgare. Profesorii condamnati la inchisoare nu vor mai preda, pana nu vor fi reabilitati Asadar, elevii nu vor mai avea la catedra profesori . continuă pe Playtech

Raspunsul Monicai Anisie, intrebata cum va creste calitatea cursurilor online si cum sunt evaluate cadrele didactice

Noul an scolar va incepe, cel mai probabil, intr-o formula in care o parte a elevilor vor merge fizic la scoala, iar ceilalti vor face cursuri online, prin rotatie, iar in cel mai negru scenariu al pandemiei cursurile vor fi exclusiv online. intrebata, la RFI, daca vor fi evaluate cadrele didactice in privinta calitatii cursurilor online, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a sustinut ca si pana acum a existat o forma de evaluare a dascalilor, iar aceasta evaluare se realizeaza pana la data de 31 august, cand se incheie anul scolar.

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de .

Noi restrictii pentru romanii care vor sa calatoreasca in Cipru!

Romanilor care vor sa calatoreasca spre Cipru li se aplica noi restrictii la intrarea in tara. incepand de miercuri, acestia vor fi nevoiti sa prezinte un test negativ de COVID-19 la intrarea in tara.

Siegfried Muresan: Nu vom permite alocarea de bani din Fondul de redresare pentru proiecte de care vor beneficia tari din afara UE in vizor: China si Rusia

Europarlamentarul PPE Siegfried Muresan a anuntat marti ca Parlamentul European nu va permite alocarea de fonduri din Planul de redresare al UE pentru proiecte de care vor beneficia tari terte, tari din afara Uniunii.

Andreea Nechita, medicul care care vindeca oameni din scaunul cu rotile. Momentele de reusita profesionala ii dau forta de a merge inainte

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei povestea impresionanta a unui medic care vindeca oameni din scaunul cu rotile. Andreea Nechita e medicul rezident in scaun cu rotile de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. in copilarie a suferit de amiotrofie spinala, iar la 15 ani, dupa o operatie, nu a mai putut sa mearga deloc. De atunci traieste intr-un scaun cu rotile.

Meseriile care vor disparea de pe piata muncii in urmatorii ani. Specialistii explica de ce oamenii vor fi inlocuiti cu robotii in anumite domenii

Locurile de munca care sunt acum la mare cautare vor disparea in urmatorii 25 de ani, avertizeaza o companie americana de tehnologie. Meserii precum contabili, muncitori in constructii sau lucratori agricoli vor fi inlocuite cu cele de designeri de avatari robotici, ingeri biomedicali si genetici sau analisti in securitate cibernetica.

Se dau bani in plus de la stat! Romanii care vor putea beneficia de ei: care sunt conditiile

Veste buna pentru romani! Senatul a adoptat marti, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege potrivit caruia cuantumul indemnizatiei de somaj creste de la 75% la 100% din valoarea indicatorului social de referinta.

Nicusor Dan: Societatea romaneasca a avut o reactie foarte buna in debutul pandemiei, dar s-a relaxat prea devreme. Am avut zile in care plecau bolnavii din spital, pentru ca nu puteau fi sanctionati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a comentat evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, miercuri, in direct pe B1 TV, si sustine ca desi societatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )