Libnet.ro
UNICEF

16:15

Daca PSD nu va avea candidat propriu la Primaria Capitalei, nu ne mai putem numi partid mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca PSD nu va avea candidat propriu la Primaria Capitalei, nu ne mai putem numi partid mare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca formatiunea sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare, iar astfel de analize pentru stabilirea candidatului vor incepe in perioada imediat urmatoare, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Nu ne mai putem numi PARTID MARE daca nu avem pe cineva

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD a declarat, luni, ca partidul sau sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

Eugen Nicolaescu: PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, ca PNL nu exclude sustinerea unui candidat nou, din afara partidului, pentru Primaria Capitalei. Cu toate acestea, Nicolaescu spune ca viitorul.

Eugen Nicolaescu la RFI : PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

PNL nu exclude ipoteza ca viitorul candidat la Primaria Bucuresti sa fie din afara partidului, spune la RFI liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu. El precizeaza ca formatiunea sa nu trebuie sa excluda nimic aprioric si declara ca viitorul candidat care va fi sustinut de PNL trebuie sa aiba si un profil liberal, sa nu fie un autoritar, un comunist.

Ce candidat va sustine PNL pentru Primaria Capitalei

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, la RFI, ca nu exclude aprioric o candidatura din afara partidului la Primaria Capitalei, precizand ca liberalii vor anunta candidatul in aceasta.

Sorin Oprescu, retinut. Surse: Robert Negoita, varianta de rezerva a PSD pentru Primaria Capitalei

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, este una dintre solutiile de rezerva ale PSD pentru Primaria Capitalei la alegerile locale de anul viitor, au declarat surse din PSD pentru Adevarul.

Liviu Dragnea: Competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total, PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, in urma celor intamplate lui Sorin Oprescu, competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total.

Ce se va intampla cu Primaria Capitalei, dupa arestarea lui Sorin Oprescu

UPDATE- Situatie de avarie fara precedent in acest moment la Primaria Capitalei. Viceprimarul Dan Darabont PSD) a aratat ca PMB a ajuns intr-o situatie de avarie deoarece nu exista ordonator principal de.

Va candida Elena Udrea la Primaria Capitalei?

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca nu i-a trecut prin cap sa candideze la Primaria Capitalei, informeaza Agerpres. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai.

Perchezitii ale procurorilor DNA la Primaria Capitalei si la locuinta lui Sorin Oprescu

Procurorii DNA efectueaza duminica dimineata perchezitii in mai multe locatii, in Bucuresti si Judetele Ilfov, Calarasi, Bacau. Printre locatiile vizate se numara Primaria Capitalei, sediul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2863 seconds )