Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Ponta, dupa ce Dancila a anuntat rectificarea bugetara pentru vineri: Si daca trece motiunea joi? Lasi institutiile fara bani, ca sa tii spaga pentru parlamentari?

Victor Ponta a declarat ca Viorica Dancila va da dovada de iresponsabilitate daca va face rectificarea bugetara vineri, adica dupa votul pe motiunea de cenzura, si nu miercuri. Liderul Pro Romania a precizat.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Surse. Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale chiar daca trece motiunea

Liderul PSD Viorica Dancila isi va relansa sambata candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, sustin surse politice pentru Adevarul. Evenimentul va avea loc sambata, la Romexpo, in prezenta a 10. 000 de persoane. Astfel, liderul PSD incearca sa mobilizeze partidul chiar daca pierde guvernarea.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Motiunea de cenzura. Victor Ponta: NU cred ca ECHIPA DANCILA o sa aiba succes mai mult decat ECHIPA CEAUSESCU!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, cu doua zile inainte de motiuna de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ca oamenii nu mai pot fi condusi in acest mod. Mai mult, fostul premier compara.

Dancila, intrebata ce va face PSD daca trece motiunea: Ne vom BATEA in continuare! Nu voi demisiona, dar ii voi solicita presedintelui sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un nou guvern

Intrebata daca va demisiona daca trece motiunea, Dancila a raspuns ca nu va renunta la mandatul de premier, dar ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un.

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

Viorica Dancila, la Antena 3: Motiunea nu va trece, guvernul nu va cadea PSD va intra in sala dar nu va vota Cand spui Victor Ponta spui tradare

Viorica Dancila s-a declarat convinsa, miercuri seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca motiunea de cenzura nu va trece si a reluat mesajul potrivit caruia actuala opozitie doreste sa ajunga la putere pentru a da afara bugetari si pentru a promova masuri de austeritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )