Libnet.ro
UNICEF

01:05

Candidatul la primarie care a obtinut 100% din voturi

Hotnews Hotnews,
 Candidatul la primarie care a obtinut 100% din voturi

Candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, Brem Laszlo, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, el fiind singur candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP). continuă pe Hotnews

ALEGERI LOCALE 2020 Un candidat UDMR a obtinut 100% din voturi pentru functia de primar

Brem Laszlo, candidatul UDMR pentru functia de primar al comunei Foieni din judetul Satu Mare, a obtinut 100% din voturile exprimate, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente.

BEC, date partiale pentru Sectorul 1, dupa 96% din voturi numarate: Clotilde Armand - 41,03%; Daniel Tudorache - 39,78%

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, se mentine pe primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenta de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor partiale centralizate de BEC pana marti, la ora 20. 00, dupa numararea a 96% dintre voturi.

Tanarul anonim, candidat la primaria unui oras, care a obtinut mai multe voturi decat cei 7 contracandidati la un loc

In judetul Suceava, cei mai multi dintre primarii in functie au reusit sa obtina noi mandate. Votul a produs insa si suprize in unele localitati. De exemplu, tanarul Ezekiel Beltic l-a invins categoric pe primarul orasului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

Cine este tanarul anonim, candidat pentru functia de primar al unui oras, care a obtinut mai multe voturi decat cei sapte contracandidati ai sai la un loc

Alegerile locale de duminica, 27 septembrie, au fost marcate de o prezenta scazuta la vot, in judetul Suceava. Cei mai multi dintre primarii in functie au reusit sa obtina noi mandate. Votul a produs insa si suprize in unele localitati din judet. Tanarul Ezekiel Beltic l-a invins categoric pe primarul orasului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

Rezultate provizorii. Lucian Viziteu ar fi castigat postul de primar al Bacaului, cu 44,3% din voturi.

Rezultatele provizorii il arata pe Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu castigator al alegerilor locale pentru postul de primar al municipiului Bacau. Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS ar fi obtinut 44,3% din.

Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Candidatul PNL Ilie Bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia Consiliului Judetean Bihor, iar PNL - 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de Biroul Electoral Central, relateaza Agerpres.

PSD a castigat Consiliul Judetean Tulcea, insa liberalii au obtinut mai multe voturi

Liberalul Stefan Ilie a castigat alegerile la Primaria Tulcea, in schimb, Consiliul Judetean ramane al PSD-ului. Noul primar al orasului Tulcea este liberalul Stefan Ilie, care a obtinut peste 10. 000 de voturi, iar PSD a castigat conducerea Consiliului Judetean, prin actualul presedinte, Horia Teodorescu.

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

Boc a obtinut 75% din voturi la Cluj. El a dezvaluit secretele succesului sau: incet, dar sigur, mergem in directia corecta

Emil Boc castiga cel de-al cincilea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, cu un rezultat detasat: 75%, in conditiile in care s-au numarat voturile experimate in 80% din sectiile de votare. Primarul a dezvaluit la cald cateva dintre secretele victoriei sale.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )