Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cannes 2013: Heli, Amat Escalante.

România Liberă România Liberă,
Cannes 2013: Heli, Amat Escalante.

Regizorul mexican Amat Escalante e pentru a doua oara la Cannes. In 2005, filmul sau de debut, Sangre, a rulat in sectiunea Un certain regard. Al treilea lungmetraj pe care il semneaza, Heli, un film coprodus de Carlos Reygadas, concureaza acum pentru Palme dOr. Heli, sora sa pubera si Beto, iubitul surorii sale, sint rapiti de mercenarii unei grupari implicate in vinzarea drogurilor. Beto furase doua pachete de cocaina de la ei. Cei trei sint dusi in casa unuia dintre rapitori. Acolo . continuă pe România Liberă

Cannes 2013: bijuterii marca Chopard, in valoare de peste 1 milion de dolari, furate la Cannes

O serie de bijuterii realizate de marca elvetiana Chopard, care urmau sa fie purtate de vedetele de pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Cannes 2013, au disparut de la hotelul unde erau depuse, aflat in centrul orasului.

Cannes 2013: regizorul Cristian Mungiu va fi distins ca Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor de catre statul francez

Intr-o ceremonie care se va desfasura luni, 20 mai, la Cannes, statul francez ii va acorda lui Cristian Mungiu, jurat al Festivalului de la Cannes 2013, distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor. Ceremonia va avea loc de la ora 15.

Cannes 2013, un festival dominat de transparenta si decolteu (Galerie foto)

Start plin de eleganta al celui mai important festival de film ce are loc in Europa, cel de la Cannes.

Primul film din competitia de la Cannes 2013: Jeune Jolie, despre o prostituata minora cu preversiuni majore, dar nimic vulgar!

Pliantul din 17 mai avea o caricatura a celebrisimului Plantu, cu Agnes Varda, sotia lui Jacques Demy), presedinta juriului Camera dOr, pentru debut, pe care a luat-o si dragul nostru Corneliu Porumboiu, pentru A fost sau n-a fost, scrieIrina Margareta Nistor, corespondenta de la Cannes, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Cannes 2013: Ziua Great Gatsby

Doua subiecte au tinut capul de afis in prima zi de Cannes: vremea si Gatsby. Cum punctul comun ar fi ploaia, fireste ca a turnat cu galeata, cu comentarii mai mult sau mai putin binevoitoare, dar si cu apa din cer.

Cannes 2013. Ziua JJ - Tanara si frumoasa

Pliantul din 17 mai avea o caricatura a celebrisimului Plantu, cu Agnes Varda, sotia lui Jacques Demy), presedinta juriului Camera dOr, pentru debut, pe care a luat-o si dragul nostru Corneliu Porumboiu, pentru A fost sau n-a fost.

Cannes 2013: Cea mai transparenta vedeta din prima zi

A fost un an bun pentru amatorii de privit vedete in rochii transparente. Favoritele publicului s-au.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )